weronika9196
Aktywna w BB
Super GratulacjePiątki są szczęśliwe ❤ właśnie jestem po wizycie, bombelek ma 0,26cm i jest bijace serduszko ❤ trzymam mocno kciuki że u Ciebie za 4 tygodnie będzie tak samo
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Super GratulacjePiątki są szczęśliwe ❤ właśnie jestem po wizycie, bombelek ma 0,26cm i jest bijace serduszko ❤ trzymam mocno kciuki że u Ciebie za 4 tygodnie będzie tak samo
Super, ogromne gratulacje!!Piątki są szczęśliwe ❤ właśnie jestem po wizycie, bombelek ma 0,26cm i jest bijace serduszko ❤ trzymam mocno kciuki że u Ciebie za 4 tygodnie będzie tak samo
Trzymamy za Ciebie kciukiSuper, ogromne gratulacje!!
Ja w poniedziałek mam pierwszy monitoring i pewnie około środy inseminacja...
4 podejście...
Dziś inseminacja się odbędzie :-) pęcherzyk na lewym 23 mm a na prawym 21 :-). Rozmawialiśmy z lekarzem o invitro i jeśli ta inseminacja się nie uda to podejdziemy na invitro. U nas jest teoretycznie wszystko dobrze a ciąży nadal nie ma wiec nie chcemy już czekać. W invitro mogą więcej zbadać przyczyn niepowodzeń. 3majcie kciuki
Super !!!Piątki są szczęśliwe ❤ właśnie jestem po wizycie, bombelek ma 0,26cm i jest bijace serduszko ❤ trzymam mocno kciuki że u Ciebie za 4 tygodnie będzie tak samo
Powtórz będę jutro albo za dwa dni. Przy takim wyniku testy nie wychodzą raczejHej dziewczyny mam pytanie dziś jestem 14 dzień po iui robiłam bete i mam 6. Na wynikach jest od 5,8 do 71,2 3 tydzien
To znaczy że coś nie tak jest bo testy ciążowe wychodź białe
Insemiancje miałam na nie pękniętych pęcherzykach
Ale to oznacza że nie ma ciazy czy jest jakaś biochemiczna albo pozamaciczna. Kurcze bo się martwię o co chodzi.Powtórz będę jutro albo za dwa dni. Przy takim wyniku testy nie wychodzą raczej
Jutro idę na betę zobaczymy. Ale się denerwujePowtórz będę jutro albo za dwa dni. Przy takim wyniku testy nie wychodzą raczej
Wyglada na to ze coś się dzieje 3mam kciukiAle to oznacza że nie ma ciazy czy jest jakaś biochemiczna albo pozamaciczna. Kurcze bo się martwię o co chodzi.