reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

INSEMINACJA 2021 - Komu się udało?

Po której inseminacji się udało?

• Wszystkich głosujących
    34
Ja dalej siedzę w klinice miałam monitoring są jakieś małe jajeczka i jeden 15 mm malutki
14dc pierwszy cykl z clo być może jest po ptakach albo jeszcze daleko do tego dnia pytał czy się wczoraj nic nie działo a się właśnie działo coś zakuło i tak pomyślałam ze oby to nie to czekam na progesteronu się okaże czy cykl stracony czy jest jeszcze szansa
Dobrze ze działaliśmy z mężem we wtorek może to wystarczy :)
Ja też się bała bo w środę miałam 17mm i myślę sobie pewnie wypadnie że iui w sobotę- a klinika w sobotę tego nie robi i znowu miesiac w ... ale dali mi zastrzyk I urósł na ponad 20 mm i na szczęście zdążyłam przed weekendem bo w poniedziałek byłaby już dupa zbita...
A co lekarz mówi są szanse że do jutra podrośnie?
Dobrze ze podzialaliscie z mężem to szanse są ✊✊

reklama
Ja też się bała bo w środę miałam 17mm i myślę sobie pewnie wypadnie że iui w sobotę- a klinika w sobotę tego nie robi i znowu miesiac w ... ale dali mi zastrzyk I urósł na ponad 20 mm i na szczęście zdążyłam przed weekendem bo w poniedziałek byłaby już dupa zbita...
A co lekarz mówi są szanse że do jutra podrośnie?
Dobrze ze podzialaliscie z mężem to szanse są ✊✊
Powiedział ze mam wrócić z tym progesteronem za godzinę i omówimy co i jak czy cykl stracony czy pewnie przyszły tydzień bo robiąc usg powiedział ze jest jeden 15mm ale malutki ze nie na dziś czy jutro a tu chyba tez lipa w weekend wiec nie wiem :( ale coś tak czuje ze już jednak po ptakach

?

Załączniki

• image.jpg
    image.jpg
    2,2 MB · Wyświetleń: 62
Po ptakach musiało pyknac wczoraj albo w nocy mamy jeszcze działać dziś sami mówił ze iui by już teraz nic nie dała
Mam tym razem brać po jednej całej tabletce i przyjść 11 dc No chyba ze się nam udało tez byłoby miło 😀 powiedziałam ze działaliśmy we wtorek i powiedział ze przy stymulacji to są większe szanse ze może się udało 🙂 zobaczymy

reklama
Do góry