Majeczka_86!
Początkująca w BB
DziękujęWyglada na to ze coś się dzieje 3mam kciuki
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
DziękujęWyglada na to ze coś się dzieje 3mam kciuki
Suuuper gratulacje! Teraz byle do 12 tygodniaPiątki są szczęśliwe ❤ właśnie jestem po wizycie, bombelek ma 0,26cm i jest bijace serduszko ❤ trzymam mocno kciuki że u Ciebie za 4 tygodnie będzie tak samo
Ojej ale super informacja ❤Suuuper gratulacje! Teraz byle do 12 tygodnia
U nas na wizycie tez wszystko dobrze, dziecioszek wazy całe 100 g i prawdopobnie będzie dziewczynka
SuperSuuuper gratulacje! Teraz byle do 12 tygodnia
U nas na wizycie tez wszystko dobrze, dziecioszek wazy całe 100 g i prawdopobnie będzie dziewczynka
Ja miałam betę 11,69 wtedy cykl był naturalny bez ovitrelle nawet, niestety potem mi spadła na ok 5 - była biochemiczna mam nadzieje, ze u Ciebie będzie inaczej Trzymam mocno kciukiAle to oznacza że nie ma ciazy czy jest jakaś biochemiczna albo pozamaciczna. Kurcze bo się martwię o co chodzi.
Spokojnie może jeszcze za wcześnieZrobiony test 10 dzień po iuiu niestety znowu negatywny zrobię 14 dnia w środę i dzwonię do lekarza.
Ja robiłam 10 dnia i był negatywny. Zrobilam 14 dnia bo nie dostałam okresu i był pozytywny. Także może nic straconegoZrobiony test 10 dzień po iuiu niestety znowu negatywny zrobię 14 dnia w środę i dzwonię do lekarza.