reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

INSEMINACJA 2021 - Komu się udało?

Po której inseminacji się udało?

• Wszystkich głosujących
    35
reklama
Nasza pierwsza iui :) próbowanie naturalnie prawie dwa lata a tu za pierwszym razem dlatego jak któraś się zastanawia czy iui ma sens to jest tutaj w grupie sporo dziewczyn które długo próbowały naturalnie a iui udało się!
U nas identycznie. Dwa lata starań bez dwóch miesięcy i tez za pierwszym razem a i beta u nas prawie identyczna, wiec mam nadzieje, ze i piękne szalejące serduszko zobaczysz za tydzień ❤️

U nas identycznie. Dwa lata starań bez dwóch miesięcy i tez za pierwszym razem a i beta u nas prawie identyczna, wiec mam nadzieje, ze i piękne szalejące serduszko zobaczysz za tydzień ❤️
Tez jestem tej myśli że serduszko za tydzień będzie szaleć bo już nie mogę się doczekać wizyty ❤ No my dwa lata bez 3 miesięcy więc bardzo podobnie, wszystko mamy bardzo podobnie do tego jesteśmy imienniczkami 🤗 także mam nadzieję że u nas się wszystko będzie dalej będzie rozwijać tak podobnie i dobrze jak u Was :) ❤❤

Tez jestem tej myśli że serduszko za tydzień będzie szaleć bo już nie mogę się doczekać wizyty ❤ No my dwa lata bez 3 miesięcy więc bardzo podobnie, wszystko mamy bardzo podobnie do tego jesteśmy imienniczkami 🤗 także mam nadzieję że u nas się wszystko będzie dalej będzie rozwijać tak podobnie i dobrze jak u Was :) ❤❤
Napewno już niedługo usłyszysz serduszko. Trzymam kciuki żeby rodzynek rósł zdrowo i abyś Ty dobrze znosiła ciążę.

Dziewczyny a ile wy miałyście abstynencji od seksu przed zabiegiem, bo ja miałam 5 dni i zastanawiam się może to za dużo pewnie nie ma reguły ale biorę już wszystko pod uwagę?

Dziewczyny a ile wy miałyście abstynencji od seksu przed zabiegiem, bo ja miałam 5 dni i zastanawiam się może to za dużo pewnie nie ma reguły ale biorę już wszystko pod uwagę?
My też 3 o ile dobrze pamietam ;) bo tak nam mówiono że nasienie powyżej 48h do 5 dni jest najlepsze do iui . Także jak mieliście 5 dni to tez dobrze :)

reklama
Dziękuję. Tobie gratuluję że się udało. Sledzilam cały ten wątek od początku więc 200 parę stron do przeczytania. Z tego co pamiętam jak mi się nie uroilo to Ty przy udanej iui chyba nie miałaś też żadnych objawów.
Ja do dziś miałam optymistyczne nastawienie.
Martwi mnie tylko moja insulinoopronosc i to że my z mężem mamy problem z nasieniem jest mąż pezplodny
Więc robiliśmy iui nasieniem dawcy. Więc nie mamy możliwości tak jak większą osób poprawić po zabiegu albo przed. Jesteśmy skazani tylko na dwake inseminacyjna. A to jak w totka milion wygrać.
Jeśli chodzi o dawce to jestem w tej samej sytuacji co Ty, ja mialam inseminację w lipcu (nieudana). Kolejne miesiące nie mogliśmy podchodzić do drugiej próby bo nie rosły wystarczająco pęcherzyki mimo stymulacji dwoma lekami. Lekarz w tym tygodniu zakwalifikował nas do in vitro na przyszły rok. Dlatego chyba muszę już opuścić grupę i poszukać na ten temat innego forum.
Wszystkim Wam dziewczyny gratuluję i życzę aby KAŻDA z was zobaczyła dwie kreski na teście 🙂😘❤️

Do góry