Gratulacje!!!Mamy 1,1cm i tętno
reklama
SuperMamy 1,1cm i tętno
karolcia91
Fanka BB :)
Suuper! GratulacjeMamy 1,1cm i tętno
Majeczka_86!
Początkująca w BB
Hej dziewczyny jestem nowa. Ale od dłuższego czasu obserwuję wasze forum. Jestem po pierwszej iui miałam ja 8.10. Dzisiaj z ciekawości zrobiłam test sikany aby sprawdzić czy jeszcze utrzymuje się zastrzyk z Ovitrell. I wyszła jedna kreska. Czyli już go nie ma w organizmie. Za tydzień testuje ale czuej że się nie udało. Nie mam żadnych objawów ciążowych czy impalntacyjnych nic. A wiem że niektóre dziewczyny już miały. Jedyne co mam to bóle głowy po duphastonie. Jestem załamana. Dlatego odważyłam się napisac. Mam 35 lat i boej się ze juz wogole w ciążę nie zajdę. Ze ucieka mi czas.
Agaaaaaaaa
Szkoda walczymy dalej oby w listopadzie nam krechy wybiłyNiestety dziewczyny beta 1,20
Ja za tydzień już druga próba
Staram się o tym nie myśleć
Agaaaaaaaa
Każdy ma inaczej to o niczym nie świadczy są i tutaj osobniki co im nic nie było głowa do góry jeszcze ciezki tydzień przed Tobą mam nadzieje ze się miło zaskoczyszHej dziewczyny jestem nowa. Ale od dłuższego czasu obserwuję wasze forum. Jestem po pierwszej iui miałam ja 8.10. Dzisiaj z ciekawości zrobiłam test sikany aby sprawdzić czy jeszcze utrzymuje się zastrzyk z Ovitrell. I wyszła jedna kreska. Czyli już go nie ma w organizmie. Za tydzień testuje ale czuej że się nie udało. Nie mam żadnych objawów ciążowych czy impalntacyjnych nic. A wiem że niektóre dziewczyny już miały. Jedyne co mam to bóle głowy po duphastonie. Jestem załamana. Dlatego odważyłam się napisac. Mam 35 lat i boej się ze juz wogole w ciążę nie zajdę. Ze ucieka mi czas.
Tez głowa może Cię bolec ze stresu spróbuj relexing spokojnie trzymamy kciuki
Sylwia 7 ♹ 🕖
Damy radę AgaSzkoda walczymy dalej oby w listopadzie nam krechy wybiły
Ja za tydzień już druga próba
Staram się o tym nie myśleć
Majeczka_86!
Początkująca w BB
Dziękuję. Porostu się martwię. Bo jestem już stara że tak powiem. I jak naczyttalam się że tej się nie udaje tamtej na różnych grupach to człowiek się boi.Każdy ma inaczej to o niczym nie świadczy są i tutaj osobniki co im nic nie było głowa do góry jeszcze ciezki tydzień przed Tobą mam nadzieje ze się miło zaskoczysz
Tez głowa może Cię bolec ze stresu spróbuj relexing spokojnie trzymamy kciuki
reklama
Florestyna
35 lat i stara? Dziewczyno Głowa do góry, dużo kobiet teraz w tym wieku dopiero się decyduje bo wcześniej jest pogoń za kariera , warunkami dla dziecka albo szukaniem kandydatów także nic się nie przejmuj! Bardzo bardzo dużo siedzi w naszej głowie, jeśli będziesz miała źle myśli to się nie uda!! Trzeba wierzyć że bedzie dobrze, że się uda. Po iui odpoczywać wrzucić wolnieszy bieg i się uda . Trzymam mocno kciukiDziękuję. Porostu się martwię. Bo jestem już stara że tak powiem. I jak naczyttalam się że tej się nie udaje tamtej na różnych grupach to człowiek się boi.