karolcia91
Fanka BB :)
My byliśmy na pierwszym usg tydzień po terminie, bo ja straszliwie bałam się pustego jaja. Była wtedy maleńka kropeczka, a kolejne usg tydzień później i pani doktor mówiła, ze mamy szczęście, bo wyglada jakby serduszko tyle co zaczelo bic powiem Ci, ze te 3 miesiące były dla mnie koszmarne tak strasznie się denerwowałam, bo w ogóle nie wierzyłam, ze mogło się nam udać…najchętniej robiłabym usg co tydzieńJa idę na badanie tydzień i 3 dni po terminie miesiaczki ale założyłam sobie aplikacje na telefon i wg niej serduszko zaczyna bić po 22-23 dniach jest wielkości ziarenka maku ja idę 26 dni po iui także może może już się uda byłoby pięknie ❤ dla mnie cala ciaza I każde badanie to stres zazdroszczę Ci ze u Was już po prenatalnych ale u mnie też zleci.. płeć już wiadoma?
Teraz już mam nadzieje, ze będę trochę spokojniejsza zgodnie z podejrzewaniami lekarzowi wyglada to na dziewczynkę, ale za 10 dni mamy wizytę u naszej lekarki, wiec pewnie się dowiemy
Ps z doświadczenia odradzam Ci forum dla mamusiek jak poznasz datę porodu, bo tam piszą dziewczyny, które zrobiły tylko test i już myślą, ze są w ciąży, a potem wychodzą różne cuda i ja czytając to na początku miałam totalna zalamke. Conajmniej trzy poronienia sobie wmowilam, wiec chyba nie warto