Po której iui jesteś?Niestety beta negatywna też u mnie
reklama
Nam się udało za 3 razem a już mieliśmy podejsc do in vitro.Dziś 13 dzień po iui i niestety biel bieli… eh 2 uiu nieudana a niby jesteśmy zdrowi (nasienie Ok, hormony Ok..). Czekam na @ i kolejna stymulacja i podejście. Nie wiem ile razy jest sens podchodzić do iui.
A teraz będziemy podchodzić po raz 4.
Jak się uda inseminacja (u Nas zakończona poronieniem) w naszej klinice liczą podejścia od 0.
Sylwia 7 ♹ 🕖
Fanka BB :)
Niestety beta negatywna też u mnie
Agaaaaaaaa
przykro miNiestety beta negatywna też u mnie
Trzeba dalej działać oby następna nam się powiodła
Teraz ciekawe czy razem @ dostaniemy
Magda23122
Zaciekawiona BB
Po pierwszejPo której iui jesteś?
Magda23122
Zaciekawiona BB
Jakoś tak czułam od rana że się nie udało. No cóż kolejna próba przed nami może się uda . No właśnie ta @ kiedy teraz przyjdzieprzykro mi
Trzeba dalej działać oby następna nam się powiodła
Teraz ciekawe czy razem @ dostaniemy
Florestyna
A dzwoniłaś już do kliniki? Pytam bo mi lekarz mówił że jak się nie uda to mam sie zgłosić tak jak teraz czyli w 11 dc I bez stymulacji... a jak się jednak nie uda to chyba rez bym wolała tak jak Ty się stymulować...To tak jak ja teraz ja pewnie jakoś za 2 tyg drugie podejście tym razem ze stymulacja
Florestyna
co za dzień! Wrrr wrrr wrrrNiestety beta negatywna też u mnie
Następna już musi się udać!
Florestyna
A brałaś dupka? Od ostawuenia po 2-3 dniach będzie @Jakoś tak czułam od rana że się nie udało. No cóż kolejna próba przed nami może się uda . No właśnie ta @ kiedy teraz przyjdzie
reklama
Dziewczyny kolejna iui pewnie wtorek. Wczoraj lyknelam 4 tabletki atomami w piątek też taka dawka. W pon podgląd. Przy pierwszej wyglądało podobnie tylko raz brałam aromek w takiej dawce i był jeden pęcherzyk 20mm.Cześć Marto wszystkie tu mamy jakiś problem ze się nie 6saje więc dobrze trafiłaś kiedy kolejna iui?