Florestyna
Fanka BB :)
To zależy od labolatorium i jakie mają normy buuuuMoże powtórz za dwa dni bo ja zawsze jak miałam negatywna to miałam poniżej 1
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
To zależy od labolatorium i jakie mają normy buuuuMoże powtórz za dwa dni bo ja zawsze jak miałam negatywna to miałam poniżej 1
Czekamy czekamy na dziś smutnych wiadomości już wystarczy!!Może jest jeszcze nadzieja za dwa dni powtórz betę. Ja jeszcze czekam i też się boje zobaczyć mój wynik
Eeee eee 11 miałaś robić bete!To ja napiszę byle do 12.10
Zrób jeszcze za kilka dni. Na moich wynikach jest zakres <1Niestety <2.30
Zrób jeszcze za kilka dni. Na moich wynikach jest zakres <1
Wszystko miałyśmy podobnie ale teraz z beta mam nadzieje ze z Tobą będzie inaczej. 3mam kciukiMoże jest jeszcze nadzieja za dwa dni powtórz betę. Ja jeszcze czekam i też się boje zobaczyć mój wynik
Upssss przepraszam oby do 11.10Eeee eee 11 miałaś robić bete!
Jeszcze czekam qrcze teraz to już zaczęłam się denerwować bo ile można czekać. Dziękuje kochana przydadzą sięWszystko miałyśmy podobnie ale teraz z beta mam nadzieje ze z Tobą będzie inaczej. 3mam kciuki
Co oni to do polski wysyłają czy coJeszcze czekam qrcze teraz to już zaczęłam się denerwować bo ile można czekać. Dziękuje kochana przydadzą się