reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

INSEMINACJA 2021 - Komu się udało?

Po której inseminacji się udało?

• Wszystkich głosujących
    35
reklama
Zanim robiliśmy inseminację to staraliśmy się normalnie i też brałam aromek to wtedy miałam nawet 3 pęcherzyki ładne duże. Więc mam nadzieję że teraz też tak bd😀. Jestem wykończona już tym wszystkim od 2 lat starania i nic.ja miałam już wszystkie chyba badania wszytko okej. Jesteśmy umówieni z lekarzem że jakby do 3 uni nic nie wyszło to wkaraczmu w in Virto.

Zanim robiliśmy inseminację to staraliśmy się normalnie i też brałam aromek to wtedy miałam nawet 3 pęcherzyki ładne duże. Więc mam nadzieję że teraz też tak bd😀. Jestem wykończona już tym wszystkim od 2 lat starania i nic.ja miałam już wszystkie chyba badania wszytko okej. Jesteśmy umówieni z lekarzem że jakby do 3 uni nic nie wyszło to wkaraczmu w in Virto.
Najważniejsze żebyście się nie poddawali.
I pamiętaj że nie jesteś z tym sama 🤗🤗

A dzwoniłaś już do kliniki? Pytam bo mi lekarz mówił że jak się nie uda to mam sie zgłosić tak jak teraz czyli w 11 dc I bez stymulacji... a jak się jednak nie uda to chyba rez bym wolała tak jak Ty się stymulować...
Plan b zakłada ze dostałam receptę na clo wiec jutro sobie kupię czekam na @ umawiam się na 14 dc na monitoring przed iui 3dc-7dc biorę to clo i działamy :)

Oby kolejne były dla nas pozytywne :-) ja przyznaje że już fiksuje i mentalnie przygotowuje się do invitro. Bo skoro wszystko jest Ok to dziwne ze tak długo naturalnie nam się nie udało i teraz 2 iui tez
Spokojnie, u nas też wszystko ok a dwa lata nic , mi pomogło czyszczenie jajowodow w cyklu po udało się niestety biochemiczna ... teraz pierwsze iui we wtorek beta 37,5 dziś idę na badanie i mam nadzieję że rośnie... ale ja też decydując się brałam plan B bo iui to tylko 15% ... Czyli dodatkowe badania nasienia kir i inne... ja po iui wróciłam do domu i leżałam cały dzień, mieszkanie ogarnęłam przed , teraz nie przemeczam się bo to dopiero niecałe 2 tygodnie po może to coś pomaga ;)

Spokojnie, u nas też wszystko ok a dwa lata nic , mi pomogło czyszczenie jajowodow w cyklu po udało się niestety biochemiczna ... teraz pierwsze iui we wtorek beta 37,5 dziś idę na badanie i mam nadzieję że rośnie... ale ja też decydując się brałam plan B bo iui to tylko 15% ... Czyli dodatkowe badania nasienia kir i inne... ja po iui wróciłam do domu i leżałam cały dzień, mieszkanie ogarnęłam przed , teraz nie przemeczam się bo to dopiero niecałe 2 tygodnie po może to coś pomaga ;)
Czekam na dobre wieści 😘

reklama
Do góry