AromekDziewczyny kolejna iui pewnie wtorek. Wczoraj lyknelam 4 tabletki atomami w piątek też taka dawka. W pon podgląd. Przy pierwszej wyglądało podobnie tylko raz brałam aromek w takiej dawce i był jeden pęcherzyk 20mm.
reklama
Ja brałam Aromek przy pierwszej i drugiej IUI. Było po 1 pęcherzyku.Aromek
Przy trzeciej w innej klinice przepisali mi Clostilbegyt. Miałam 2 pęcherzyki 22 mm i trzeci 18 mm.
Zanim robiliśmy inseminację to staraliśmy się normalnie i też brałam aromek to wtedy miałam nawet 3 pęcherzyki ładne duże. Więc mam nadzieję że teraz też tak bd. Jestem wykończona już tym wszystkim od 2 lat starania i nic.ja miałam już wszystkie chyba badania wszytko okej. Jesteśmy umówieni z lekarzem że jakby do 3 uni nic nie wyszło to wkaraczmu w in Virto.
Najważniejsze żebyście się nie poddawali.Zanim robiliśmy inseminację to staraliśmy się normalnie i też brałam aromek to wtedy miałam nawet 3 pęcherzyki ładne duże. Więc mam nadzieję że teraz też tak bd. Jestem wykończona już tym wszystkim od 2 lat starania i nic.ja miałam już wszystkie chyba badania wszytko okej. Jesteśmy umówieni z lekarzem że jakby do 3 uni nic nie wyszło to wkaraczmu w in Virto.
I pamiętaj że nie jesteś z tym sama
Magda23122
Zaciekawiona BB
Ja brałam Famenita 100 mg to coś takiego jak Dupek dziś 2 z 3 dawek wziełąm i już czuje podbrzusze 3 dawki już nie biorę. Rano muszę do kliniki dzwonić.A brałaś dupka? Od ostawuenia po 2-3 dniach będzie @
Agaaaaaaaa
Fanka BB :)
Plan b zakłada ze dostałam receptę na clo wiec jutro sobie kupię czekam na @ umawiam się na 14 dc na monitoring przed iui 3dc-7dc biorę to clo i działamyA dzwoniłaś już do kliniki? Pytam bo mi lekarz mówił że jak się nie uda to mam sie zgłosić tak jak teraz czyli w 11 dc I bez stymulacji... a jak się jednak nie uda to chyba rez bym wolała tak jak Ty się stymulować...
Oby kolejne były dla nas pozytywne :-) ja przyznaje że już fiksuje i mentalnie przygotowuje się do invitro. Bo skoro wszystko jest Ok to dziwne ze tak długo naturalnie nam się nie udało i teraz 2 iui tezPo pierwszej
Florestyna
Spokojnie, u nas też wszystko ok a dwa lata nic , mi pomogło czyszczenie jajowodow w cyklu po udało się niestety biochemiczna ... teraz pierwsze iui we wtorek beta 37,5 dziś idę na badanie i mam nadzieję że rośnie... ale ja też decydując się brałam plan B bo iui to tylko 15% ... Czyli dodatkowe badania nasienia kir i inne... ja po iui wróciłam do domu i leżałam cały dzień, mieszkanie ogarnęłam przed , teraz nie przemeczam się bo to dopiero niecałe 2 tygodnie po może to coś pomagaOby kolejne były dla nas pozytywne :-) ja przyznaje że już fiksuje i mentalnie przygotowuje się do invitro. Bo skoro wszystko jest Ok to dziwne ze tak długo naturalnie nam się nie udało i teraz 2 iui tez
Sylwia 7 ♹ 🕖
Czekam na dobre wieściSpokojnie, u nas też wszystko ok a dwa lata nic , mi pomogło czyszczenie jajowodow w cyklu po udało się niestety biochemiczna ... teraz pierwsze iui we wtorek beta 37,5 dziś idę na badanie i mam nadzieję że rośnie... ale ja też decydując się brałam plan B bo iui to tylko 15% ... Czyli dodatkowe badania nasienia kir i inne... ja po iui wróciłam do domu i leżałam cały dzień, mieszkanie ogarnęłam przed , teraz nie przemeczam się bo to dopiero niecałe 2 tygodnie po może to coś pomaga
reklama
Agaaaaaaaa
Obstawiam ze będzie powyżej 100 albo około 200 trzymam kciuki