reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

INSEMINACJA 2021 - Komu się udało?

Po której inseminacji się udało?

• Wszystkich głosujących
    34
reklama
Zanim robiliśmy inseminację to staraliśmy się normalnie i też brałam aromek to wtedy miałam nawet 3 pęcherzyki ładne duże. Więc mam nadzieję że teraz też tak bd😀. Jestem wykończona już tym wszystkim od 2 lat starania i nic.ja miałam już wszystkie chyba badania wszytko okej. Jesteśmy umówieni z lekarzem że jakby do 3 uni nic nie wyszło to wkaraczmu w in Virto.

Zanim robiliśmy inseminację to staraliśmy się normalnie i też brałam aromek to wtedy miałam nawet 3 pęcherzyki ładne duże. Więc mam nadzieję że teraz też tak bd😀. Jestem wykończona już tym wszystkim od 2 lat starania i nic.ja miałam już wszystkie chyba badania wszytko okej. Jesteśmy umówieni z lekarzem że jakby do 3 uni nic nie wyszło to wkaraczmu w in Virto.
Najważniejsze żebyście się nie poddawali.
I pamiętaj że nie jesteś z tym sama 🤗🤗

A dzwoniłaś już do kliniki? Pytam bo mi lekarz mówił że jak się nie uda to mam sie zgłosić tak jak teraz czyli w 11 dc I bez stymulacji... a jak się jednak nie uda to chyba rez bym wolała tak jak Ty się stymulować...
Plan b zakłada ze dostałam receptę na clo wiec jutro sobie kupię czekam na @ umawiam się na 14 dc na monitoring przed iui 3dc-7dc biorę to clo i działamy :)

Oby kolejne były dla nas pozytywne :-) ja przyznaje że już fiksuje i mentalnie przygotowuje się do invitro. Bo skoro wszystko jest Ok to dziwne ze tak długo naturalnie nam się nie udało i teraz 2 iui tez
Spokojnie, u nas też wszystko ok a dwa lata nic , mi pomogło czyszczenie jajowodow w cyklu po udało się niestety biochemiczna ... teraz pierwsze iui we wtorek beta 37,5 dziś idę na badanie i mam nadzieję że rośnie... ale ja też decydując się brałam plan B bo iui to tylko 15% ... Czyli dodatkowe badania nasienia kir i inne... ja po iui wróciłam do domu i leżałam cały dzień, mieszkanie ogarnęłam przed , teraz nie przemeczam się bo to dopiero niecałe 2 tygodnie po może to coś pomaga ;)

Spokojnie, u nas też wszystko ok a dwa lata nic , mi pomogło czyszczenie jajowodow w cyklu po udało się niestety biochemiczna ... teraz pierwsze iui we wtorek beta 37,5 dziś idę na badanie i mam nadzieję że rośnie... ale ja też decydując się brałam plan B bo iui to tylko 15% ... Czyli dodatkowe badania nasienia kir i inne... ja po iui wróciłam do domu i leżałam cały dzień, mieszkanie ogarnęłam przed , teraz nie przemeczam się bo to dopiero niecałe 2 tygodnie po może to coś pomaga ;)
Czekam na dobre wieści 😘

reklama
Do góry