Magda23122
Zaciekawiona BB
Dopiero dziś rano mój lekarz to dał do laboratorium i po południu miały być wyniki normalnie masakra to czekanieCo oni to do polski wysyłają czy co
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dopiero dziś rano mój lekarz to dał do laboratorium i po południu miały być wyniki normalnie masakra to czekanieCo oni to do polski wysyłają czy co
Wrrr tyle czekać... chociaż miałam raz sytuaxje ze czekam i czekam i nic idę do labolatorium czy zapomnieli a oni że maszyna się zepsuła :/ ale wynik byl negatywny... więc spokojnie odczekaj oby były dobre informacjeDopiero dziś rano mój lekarz to dał do laboratorium i po południu miały być wyniki normalnie masakra to czekanie
Tez to czytałam ze niektórym pokazują szybciej niż ciążowe będzie dobrzeWrrr tyle czekać... chociaż miałam raz sytuaxje ze czekam i czekam i nic idę do labolatorium czy zapomnieli a oni że maszyna się zepsuła :/ ale wynik byl negatywny... więc spokojnie odczekaj oby były dobre informacje
Z ciekawostek zrobiłam test na owulacje- bo mam ich chyba z 50 a ciążowe mi się kończą i wyszły dwie kreski - podobno one szybciej wykrywają ciążę takie są teorie w internecie... także jestem divrej myśli że jutro beta
Cześć, wszystkie tu mamy jakąś swoją historięCzesc dziewczyny. Jestem tu nowajestem już po pierwszej inseminacji niestety nieudanej. Mąż ma problemy z nasieniem. Teraz szykuje się do drugiej. Kurcze widzę że nie tylko ja mam takie problemy.
To tak jak ja teraz ja pewnie jakoś za 2 tyg drugie podejście tym razem ze stymulacjaCzesc dziewczyny. Jestem tu nowajestem już po pierwszej inseminacji niestety nieudanej. Mąż ma problemy z nasieniem. Teraz szykuje się do drugiej. Kurcze widzę że nie tylko ja mam takie problemy.
Cześć Marto wszystkie tu mamy jakiś problem ze się nie 6saje więc dobrze trafiłaś kiedy kolejna iui?Czesc dziewczyny. Jestem tu nowajestem już po pierwszej inseminacji niestety nieudanej. Mąż ma problemy z nasieniem. Teraz szykuje się do drugiej. Kurcze widzę że nie tylko ja mam takie problemy.