reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

INSEMINACJA 2021 - Komu się udało?

Po której inseminacji się udało?

• Wszystkich głosujących
    34
reklama
Dopiero dziś rano mój lekarz to dał do laboratorium i po południu miały być wyniki normalnie masakra to czekanie :o:o
Wrrr tyle czekać... chociaż miałam raz sytuaxje ze czekam i czekam i nic idę do labolatorium czy zapomnieli a oni że maszyna się zepsuła :/ ale wynik byl negatywny... więc spokojnie odczekaj oby były dobre informacje ✊✊
Z ciekawostek zrobiłam test na owulacje- bo mam ich chyba z 50 a ciążowe mi się kończą i wyszły dwie kreski - podobno one szybciej wykrywają ciążę takie są teorie w internecie... także jestem divrej myśli że jutro beta 🚀⬆️

Wrrr tyle czekać... chociaż miałam raz sytuaxje ze czekam i czekam i nic idę do labolatorium czy zapomnieli a oni że maszyna się zepsuła :/ ale wynik byl negatywny... więc spokojnie odczekaj oby były dobre informacje ✊✊
Z ciekawostek zrobiłam test na owulacje- bo mam ich chyba z 50 a ciążowe mi się kończą i wyszły dwie kreski - podobno one szybciej wykrywają ciążę takie są teorie w internecie... także jestem divrej myśli że jutro beta 🚀⬆️
Tez to czytałam ze niektórym pokazują szybciej niż ciążowe 😄 będzie dobrze 👍

Czesc dziewczyny. Jestem tu nowa😀jestem już po pierwszej inseminacji niestety nieudanej. Mąż ma problemy z nasieniem. Teraz szykuje się do drugiej. Kurcze widzę że nie tylko ja mam takie problemy.

Dziś 13 dzień po iui i niestety biel bieli… eh 2 uiu nieudana a niby jesteśmy zdrowi (nasienie Ok, hormony Ok..). Czekam na @ i kolejna stymulacja i podejście. Nie wiem ile razy jest sens podchodzić do iui. ☹️

reklama
Do góry