reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

INSEMINACJA 2021 - Komu się udało?

Po której inseminacji się udało?

• Wszystkich głosujących
    34
No i już po iui :) poszło szybko sprawnie więcej czekania w kolejce niż sam zabieg trwał;) 10 minut i po sprawie. Nasienie jeszcze lepsze parametry jak ostatnio- polecam tabletki dla mężczyzn którzy mają nieco słabsze : profertil ponad miesiąc brania a znaczna poprawa chociaż i tak nie było źle ;) ja akurat dostałam od lekarza na jednej z wizyt bo trochę kosztują 🤑🤦‍♀️pęcherzyk ponad 20mm jeszcze nie pęknięty ale ze juz widać było że za chwile pęknie :) także pozostaje czekać... trzymam kciuki za kolejce dziewczyny i czekam na dobre informacje po sprawdzeniu bety 👍🤰
To super cieszę się teraz odpoczywaj, masz jakieś specjalne zalecenia od lekarza? Ja dam znać po wizycie dzisiaj co i jak u mnie ❤️
Teraz czekamy z Tobą na testowanie 🥰

reklama
No i już po iui :) poszło szybko sprawnie więcej czekania w kolejce niż sam zabieg trwał;) 10 minut i po sprawie. Nasienie jeszcze lepsze parametry jak ostatnio- polecam tabletki dla mężczyzn którzy mają nieco słabsze : profertil ponad miesiąc brania a znaczna poprawa chociaż i tak nie było źle ;) ja akurat dostałam od lekarza na jednej z wizyt bo trochę kosztują 🤑🤦‍♀️pęcherzyk ponad 20mm jeszcze nie pęknięty ale ze juz widać było że za chwile pęknie :) także pozostaje czekać... trzymam kciuki za kolejce dziewczyny i czekam na dobre informacje po sprawdzeniu bety 👍🤰
Super 😊 u mnie była podobna sytuacja :) masz mieć monitoring żeby sprawdzić czy pęcherzyk pękł?

To super cieszę się teraz odpoczywaj, masz jakieś specjalne zalecenia od lekarza? Ja dam znać po wizycie dzisiaj co i jak u mnie ❤️
Teraz czekamy z Tobą na testowanie 🥰
Niby nie mam leżeć tylko normalnie działać jak zwykły dzień :) ale od razu po powrocie do domu się położyłam i mam zamiar leżeć dziś caly dzień żeby nic nie wyleciało heh cały weekend będę odpoczywać nic nie będę dźwigać sprzątać gotować - ogarnęłam te tematy przed 😉 teraz czas na seriale książkę i inne takie rozrywki ;) wieczorem lekarz zalecił powtórkę 🤪z leków od jutra mam acard I od niedzieli duphastron x2 , 8.10 mam zrobić bete jak będzie dodatnia to mam zadzwonić do kliniki bo do 12 tc oni prowadzą, więc pewnie umówi wizytę w 5 tyg żeby było widać cokolwiek ;) a jeśli ujemną to 1dc umówić się na 11dc - tak jak tym razem .

Niby nie mam leżeć tylko normalnie działać jak zwykły dzień :) ale od razu po powrocie do domu się położyłam i mam zamiar leżeć dziś caly dzień żeby nic nie wyleciało heh cały weekend będę odpoczywać nic nie będę dźwigać sprzątać gotować - ogarnęłam te tematy przed 😉 teraz czas na seriale książkę i inne takie rozrywki ;) wieczorem lekarz zalecił powtórkę 🤪z leków od jutra mam acard I od niedzieli duphastron x2 , 8.10 mam zrobić bete jak będzie dodatnia to mam zadzwonić do kliniki bo do 12 tc oni prowadzą, więc pewnie umówi wizytę w 5 tyg żeby było widać cokolwiek ;) a jeśli ujemną to 1dc umówić się na 11dc - tak jak tym razem .
Dobrze, to czekamy i jesteśmy dobrej myśli 🥰🥰🥰
Ja mam wizytę dopiero wieczorem i jestem w stresie 😑

Dobrze, to czekamy i jesteśmy dobrej myśli 🥰🥰🥰
Ja mam wizytę dopiero wieczorem i jestem w stresie 😑
Ogólnie to trochę czuje lekki dyskomfort w brzuszku że coś tam było działane - podobne uczucie jak przy sprawdzeniu droznosci ale może chłopaki już szaleją🤣 albo ten sprzęt Pana doktora ;)
Nic się nie stresuj , szybko sprawnie raz dwa i po stresie ;) będzie dobrze!! ❤

Ogólnie to trochę czuje lekki dyskomfort w brzuszku że coś tam było działane - podobne uczucie jak przy sprawdzeniu droznosci ale może chłopaki już szaleją🤣 albo ten sprzęt Pana doktora ;)
Nic się nie stresuj , szybko sprawnie raz dwa i po stresie ;) będzie dobrze!! ❤
Ja dopiero dzisiaj monitoring i dzisiaj się pewnie dowiem kiedy będzie zabieg ❤️🥰

reklama
Hej :-) pytanie z innej beczki: czy wam kilka godzin po inseminacji również wypłynął „śluz” „sperma” zwał jak zwał w każdym razie biała wydzielina ??

Do góry