reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

INSEMINACJA 2021 - Komu się udało?

Po której inseminacji się udało?

• Wszystkich głosujących
    35
Hej :-) pytanie z innej beczki: czy wam kilka godzin po inseminacji również wypłynął „śluz” „sperma” zwał jak zwał w każdym razie biała wydzielina ??
Ja po samej inseminacji poszłam siku bo miałam zalecenie mieć pełny pęcherz ze wtedy jest bardziej delikatne to wszystko i fakt jakby nic nie czułam lekki chłodek ewentualnie
później nic takiego nie zauważyłam zeby coś wyciekło raczej standardowy śluz taki jak na owulacje 🙃 może Ci więcej wstrzyknęli i troszkę się udało ale co ma dojść to doszło nie przejmowałabyś się tym 😚

reklama
Dziewczyny jestem po wizycie 4 pęcherzyki po 2 po obu stronach po 10 i 9 mm, teraz mam dostymulować zastrzykami Gonal 100 i we wtorek monitoring i wtedy lekarz zadecyduje kiedy zabieg 🙂 podejrzewa, że pewnie środa lub czwartek 🙂
Jupii jupiii :) No to konkretnie 4 pęcherzyki, który dzien cyklu? :) ja miałam dwa z kewej strony w naturalnym cyklu 15 i 17 w środę a dzis tylko jeden byl widoczny- może po zastrzyku tez jeden urósł a drugi zanikł ;) No to Trzymamy kciuki ✊✊

Hej :-) pytanie z innej beczki: czy wam kilka godzin po inseminacji również wypłynął „śluz” „sperma” zwał jak zwał w każdym razie biała wydzielina ??
10 godzin po zabiegu na razie nic takiego nie zauważyłam ;) może jakaś turbo dawje Ci dali ;) ja dostałam chyba 1ml tych wyselekcjonowanych wywirowanych najmocniejszych gości z inkubatora 🤪

Ja po samej inseminacji poszłam siku bo miałam zalecenie mieć pełny pęcherz ze wtedy jest bardziej delikatne to wszystko i fakt jakby nic nie czułam lekki chłodek ewentualnie
później nic takiego nie zauważyłam zeby coś wyciekło raczej standardowy śluz taki jak na owulacje 🙃 może Ci więcej wstrzyknęli i troszkę się udało ale co ma dojść to doszło nie przejmowałabyś się tym 😚
A jak i Was iui na pękniętym pecherzyku czy nie? Jeden konkretny czy udało się więcej wyhodiwac do iui? ;)

Ostatnia edycja:
A jak i Was iui na pękniętym pecherzyku czy nie? Jeden konkretny czy udało się więcej wychodiwac do iui? ;)
Ja miałam w środę drugą IUI i obie były na niepękniętym. Przy pierwszej dostałam zastrzyk na pęknięcie, chwilkę przed IUI a teraz lekarz stwierdził ze nie trzeba ponieważ miałam już wysokie LH

Ja miałam w środę drugą IUI i obie były na niepękniętym. Przy pierwszej dostałam zastrzyk na pęknięcie, chwilkę przed IUI a teraz lekarz stwierdził ze nie trzeba ponieważ miałam już wysokie LH
Ja wczoraj robiłam o godzinie 18 zastrzyk a dziś o 11 miała iui na niepękniętym ;) ale zastanawiam się czy nie pójść w tygodniu na usg sprawdzić czy pękł... no lekarz mi monitoringu nie zalecił nic o nim anie mówił ale... któraś z dziewczyn pisała o monitoringu i tak hmmm

A jak i Was iui na pękniętym pecherzyku czy nie? Jeden konkretny czy udało się więcej wychodiwac do iui? ;)
W sumie nie powiedział a ja nie spytałam 2 dni przed na monitoringu mówił ze dwa a na iui powiedział ze pęcherzyk 20 na nas czeka wiec pewnie jeszcze na nie pękniętym miałam jakoś 26 godzin od zaztrzyku i kazał oddziałac tego dnia i następnego ze nic nie zaszkodzi tylko może pomoc :)

Ja wczoraj robiłam o godzinie 18 zastrzyk a dziś o 11 miała iui na niepękniętym ;) ale zastanawiam się czy nie pójść w tygodniu na usg sprawdzić czy pękł... no lekarz mi monitoringu nie zalecił nic o nim anie mówił ale... któraś z dziewczyn pisała o monitoringu i tak hmmm
Mysle ze daj sobie spokój jakby to było potrzebne czy konieczne to lekarz by chciał żebyś przyszła spróbuj nie świrować :) na luzie

reklama
Do góry