Coś mi się wydaje ze będzie kolejna mamusiaNie jutro idę na amh to może i betę zrobię jak nic się nie zadzieje do rana
reklama
Agaaaaaaaa
Fanka BB :)
Hej i ja dołączę przebrnęłam od wczoraj 126 stron i dało mi to nadzieje w 2019 była u nas niespodzianka ale okazało się puste jajo i dzień przed łyżeczkowaniem poroniłam sama . Teraz prawie 2 lata starań. Gameta Gdynia. We wtorek jadę do Kartuz za hsg chyba to hycosy i się strasznie boje po tym badaniu mam dzwonić i się umawiać na inseminacje pewnie jakoś na 23.08 wypadnie nasza pierwsza iui. Mam ogromne nadzieje ze się już uda bo powoli się zaamuje. Dodam ze mąż ma ,,nie takie zle” jak mówią wyniki nasienia morfologia 3% ilość jakość ok
Cukierkowa20pare
Daj znać koniecznie jak tam betaNie jutro idę na amh to może i betę zrobię jak nic się nie zadzieje do rana
Staraczka1990
Ja przed pierwsza inseminacja miałam hycosy. Badanie trwa krótko i nie jest straszne możesz ewentualnie odczuć taki delikatny ból jak w trakcie okresu.Hej i ja dołączę przebrnęłam od wczoraj 126 stron i dało mi to nadzieje w 2019 była u nas niespodzianka ale okazało się puste jajo i dzień przed łyżeczkowaniem poroniłam sama . Teraz prawie 2 lata starań. Gameta Gdynia. We wtorek jadę do Kartuz za hsg chyba to hycosy i się strasznie boje po tym badaniu mam dzwonić i się umawiać na inseminacje pewnie jakoś na 23.08 wypadnie nasza pierwsza iui. Mam ogromne nadzieje ze się już uda bo powoli się zaamuje. Dodam ze mąż ma ,,nie takie zle” jak mówią wyniki nasienia morfologia 3% ilość jakość ok
karolcia91
Zrobiona! Czekamy ciekawe czy dzisiaj się pojawi wynikDaj znać koniecznie jak tam beta
Cukierkowa20pare
Mam nadzieję że to bo stresuje się jak swoją własnąZrobiona! Czekamy ciekawe czy dzisiaj się pojawi wynik
karolcia91
Dziewczyny beta 139,3 nie wierze serio, jestem w takim szoku.. teraz to dopiero się zaczną nerwy
Cukierkowa20pare
Jeeeee gratuluje! Mamy nowa mamusie teraz proszę o siebie dbaćDziewczyny beta 139,3 nie wierze serio, jestem w takim szoku.. teraz to dopiero się zaczną nerwy
karolcia91
Wiecie jak jest. Normalnie cieszyłabym się jak głupia, ale wszystkie wiemy co jeszcze może się wydarzyć, wiec ta radość jest bardzo bardzo stłumiona. Ale nastawienie jest takie, ze do cholery musi być wszystko dobrzeJeeeee gratuluje! Mamy nowa mamusie teraz proszę o siebie dbać
reklama
Staraczka1990
Gratulacje Trzymam kciuki, żeby wszystko było dobrzeDziewczyny beta 139,3 nie wierze serio, jestem w takim szoku.. teraz to dopiero się zaczną nerwy