reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

INSEMINACJA 2021 - Komu się udało?

Po której inseminacji się udało?

• Wszystkich głosujących
    34
Mam pytanie może wiecie muszę się spytać lekarza ale jeśli w tym cyklu mamy podchodzić do iui czy rentgen zębów nie będzie coś szkodził we wrześniu mam mieć leczenie kanałowe i mam mieć zrobione zdjęcie rentgenowskie zębów tak teraz sobie o tym pomyślałam i się zestresowałam 😑
Dopóki nie jesteś w ciąży to rentgen Ci nie zaszkodzi 😊

reklama
Mam jeszcze jedno do was pytanko jak się umawiacie na inseminacje bo lekarz chyba zapomniał mi powiedzieć mówił ze po badaniu hsg przystąpimy do iui w tym samym cyklu badanie mam jutro a według kalendarzyka w poniedziałek owulacje czy robią na naturalnym cyklu w dzień owulacji ? Umówiłam się na piątek na monitoring do innego lekarza bo mojego nie ma 😞

reklama
Mam jeszcze jedno do was pytanko jak się umawiacie na inseminacje bo lekarz chyba zapomniał mi powiedzieć mówił ze po badaniu hsg przystąpimy do iui w tym samym cyklu badanie mam jutro a według kalendarzyka w poniedziałek owulacje czy robią na naturalnym cyklu w dzień owulacji ? Umówiłam się na piątek na monitoring do innego lekarza bo mojego nie ma 😞
Ja poszłam na monitoring w 12 dniu cyklu a owulacje miałam mieć 14,15 dzień. Na monitoringu się okazało, ze to już lada chwila będzie owulacja No i jechaliśmy na wariata do kliniki… to było totalne szalenstwo 🙈 ja byłam na naturalnym cyklu dopiero dwa dni po IUI miałam brac duphaston

Do góry