reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

INSEMINACJA 2021 - Komu się udało?

Po której inseminacji się udało?

• Wszystkich głosujących
    34
Mam pytanie może wiecie muszę się spytać lekarza ale jeśli w tym cyklu mamy podchodzić do iui czy rentgen zębów nie będzie coś szkodził we wrześniu mam mieć leczenie kanałowe i mam mieć zrobione zdjęcie rentgenowskie zębów tak teraz sobie o tym pomyślałam i się zestresowałam 😑
Dopóki nie jesteś w ciąży to rentgen Ci nie zaszkodzi 😊

reklama
Mam jeszcze jedno do was pytanko jak się umawiacie na inseminacje bo lekarz chyba zapomniał mi powiedzieć mówił ze po badaniu hsg przystąpimy do iui w tym samym cyklu badanie mam jutro a według kalendarzyka w poniedziałek owulacje czy robią na naturalnym cyklu w dzień owulacji ? Umówiłam się na piątek na monitoring do innego lekarza bo mojego nie ma 😞

reklama
Mam jeszcze jedno do was pytanko jak się umawiacie na inseminacje bo lekarz chyba zapomniał mi powiedzieć mówił ze po badaniu hsg przystąpimy do iui w tym samym cyklu badanie mam jutro a według kalendarzyka w poniedziałek owulacje czy robią na naturalnym cyklu w dzień owulacji ? Umówiłam się na piątek na monitoring do innego lekarza bo mojego nie ma 😞
Ja poszłam na monitoring w 12 dniu cyklu a owulacje miałam mieć 14,15 dzień. Na monitoringu się okazało, ze to już lada chwila będzie owulacja No i jechaliśmy na wariata do kliniki… to było totalne szalenstwo 🙈 ja byłam na naturalnym cyklu dopiero dwa dni po IUI miałam brac duphaston

Do góry