karolcia91
Fanka BB :)
No właśnie, nie pomyślałam o tym, ale jeszcze jest taka szansaMoże to implantacyjne ?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No właśnie, nie pomyślałam o tym, ale jeszcze jest taka szansaMoże to implantacyjne ?
Dacie radę dziewczyny dzielne jesteście, ja już napewno byłabym na becieNo właśnie, nie pomyślałam o tym, ale jeszcze jest taka szansa
Szkoda ale dobrze ze masz planniestety nie udało sie
Pojechałam jednak po 17 na bete i dupa
Czyli w tym miesiącu odpuszczam
Robię histeroskopie i podejdę później do iui
Głowa do góry! Wielu dziewczynom udaje się zajść w ciąże naturalnie po takich zabiegachniestety nie udało sie
Pojechałam jednak po 17 na bete i dupa
Czyli w tym miesiącu odpuszczam
Robię histeroskopie i podejdę później do iui
U nas akurat jak to powiedział Pan doktor nie jest aż tak złe żeby trzeba było dopłacać do dodatkowej selekcji, wiec nie wiem mi jak się nie uda ta insemka to kończę z tym przygodę, bo nie widze jakiegoś dużego potencjału w tej metodzie. Mi po ciąży biochemicznej lekarka kazała zrobić badanie KIR. zobacz sobie, bo co lekarz to inny pomysł a może warto jeszcze sprawdzić i to po tyle poronieniach. Tak w ogóle to bardzo współczuje Twoich stratCześć dziewczyny
Przychodzę do Was z zapytaniem czy któraś z Was podchodziła do inseminacji z fertile chip? Mój narzeczony ma fragmentację dna 30%, jestem po 3 poronieniach. Planujemy starać się dalej ale właśnie rozważamy inseminację z fertile chip. Będę wdzięczna jeśli podzielicie się ze mną swoim doświadczenie.
Dziękuję Ci, a ile u Was jest fragmentacja?U nas akurat jak to powiedział Pan doktor nie jest aż tak złe żeby trzeba było dopłacać do dodatkowej selekcji, wiec nie wiem mi jak się nie uda ta insemka to kończę z tym przygodę, bo nie widze jakiegoś dużego potencjału w tej metodzie. Mi po ciąży biochemicznej lekarka kazała zrobić badanie KIR. zobacz sobie, bo co lekarz to inny pomysł a może warto jeszcze sprawdzić i to po tyle poronieniach. Tak w ogóle to bardzo współczuje Twoich strat
Dziękuję Ci, a ile u Was jest fragmentacja?
Co do badań Kir akurat nie badałam. A tak to masa badań już zrobiona, u mnie też szwankuje immunologia, mam za dużo komórek NK i PAI-1. Jedna ciąża była już na lekach niestety nieudana, teraz gin proponuje wlewy z immunoglobulin, jesteś juz gotowi się na to zdecydować ale chcemy też wykluczyć w jakiś sposób wysoką fragmentację. Niby androlog mówi, że nie ma tragedii, żeby działać naturalnie ale jakoś się boje. Mętlik w głowie taki że szok.
U nas akurat fragmentacja jest okej, ale po prostu mamy tylko 1% zdrowych. To właśnie kir jest ścisłe związany z immunologia, wiec może warto sprawdzić i to. Niestety badanie nie należy do najtańszych…Dziękuję Ci, a ile u Was jest fragmentacja?
Co do badań Kir akurat nie badałam. A tak to masa badań już zrobiona, u mnie też szwankuje immunologia, mam za dużo komórek NK i PAI-1. Jedna ciąża była już na lekach niestety nieudana, teraz gin proponuje wlewy z immunoglobulin, jesteś juz gotowi się na to zdecydować ale chcemy też wykluczyć w jakiś sposób wysoką fragmentację. Niby androlog mówi, że nie ma tragedii, żeby działać naturalnie ale jakoś się boje. Mętlik w głowie taki że szok.