reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

INSEMINACJA 2021 - Komu się udało?

Po której inseminacji się udało?

• Wszystkich głosujących
    34
reklama
Dziewczyny jestem już po wizycie
Jutro mam iui , szok bo mam bardzo wczesnie owulacje, dziś jest 9dc a ja mam 20mm pecherzyki ...
Generalnie jestem już po ovitrelle i jutro zabieg
Podchodzę na luzie, plan mam ze jak nie wyjdzie to idę na histeroskopie i dopiero 4iui

Przykro mi
A ja mam zawsze napisany wynik <0,2
Czyli jak było 1,7 to znaczy ze coś było ale nie zagnieździło się ?
Jutro mam iui , szok bo mam bardzo wczesnie owulacje, dziś jest 9dc a ja mam 20mm pecherzyki ...
Podchodzę na luzie, plan mam ze jak nie wyjdzie to idę na histeroskopie i dopiero 4iui
Ja mam jutro wizytę i okaże się co dalej :) Może się miniemy na korytarzu 😁

Czyli to samo co u mnie, lekarz był zdziwiony, ze w 12 dniu owulacja przy cyklach 28. Ja w poniedziałek idę na usg sprawdzić czy pękł pęcherzyk, bo jestem na naturalnym cyklu. Ale wychodzi na to, ze będziemy podobnie testować 🙂

reklama
Do góry