To daj znać koniecznie jak po wizycie ja dopiero mam wizytę zaplanowaną na 6.0830.07 Mam wizytę, jeżeli będzie wszystko w porządku to myślę że przyjmę w końcu do wiadomosci ze taki mój urok
reklama
Staraczka1990
Fanka BB :)
Dziewczyny, moja beta z dzisiaj 121, mam nadzieje, że nam się udało i że to nie sen miałam się testować jutro, ale nie wytrzymałam, z rana zrobiłam test ciążowy i jak zobaczyłam dwie kreski od razu poleciałam do laboratorium i taki piękny wynik mnie zaskoczył
Cukierkowa20pare
Najlepsza wiadomość dnia dzisiejszego gratuluje mamusia! SuperDziewczyny, moja beta z dzisiaj 121, mam nadzieje, że nam się udało i że to nie sen miałam się testować jutro, ale nie wytrzymałam, z rana zrobiłam test ciążowy i jak zobaczyłam dwie kreski od razu poleciałam do laboratorium i taki piękny wynik mnie zaskoczył
eij
gratulacjeDziewczyny, moja beta z dzisiaj 121, mam nadzieje, że nam się udało i że to nie sen miałam się testować jutro, ale nie wytrzymałam, z rana zrobiłam test ciążowy i jak zobaczyłam dwie kreski od razu poleciałam do laboratorium i taki piękny wynik mnie zaskoczył
Gratulacje piękny wynikDziewczyny, moja beta z dzisiaj 121, mam nadzieje, że nam się udało i że to nie sen miałam się testować jutro, ale nie wytrzymałam, z rana zrobiłam test ciążowy i jak zobaczyłam dwie kreski od razu poleciałam do laboratorium i taki piękny wynik mnie zaskoczył
Staraczka1990
Teraz czekamy na Ciebie, trzyma kciuki za dobra betęGratulacje piękny wynik
Aż się bojeTeraz czekamy na Ciebie, trzyma kciuki za dobra betę
Gratulacje! Kolejna fasolka dołączyła do naszego grona oby wszystkim Wam dziewczyny się udałoDziewczyny, moja beta z dzisiaj 121, mam nadzieje, że nam się udało i że to nie sen miałam się testować jutro, ale nie wytrzymałam, z rana zrobiłam test ciążowy i jak zobaczyłam dwie kreski od razu poleciałam do laboratorium i taki piękny wynik mnie zaskoczył
Kasiulka128
Cudownie!!!! W dodatku piękna beta...może jakieś bliźniakiDziewczyny, moja beta z dzisiaj 121, mam nadzieje, że nam się udało i że to nie sen miałam się testować jutro, ale nie wytrzymałam, z rana zrobiłam test ciążowy i jak zobaczyłam dwie kreski od razu poleciałam do laboratorium i taki piękny wynik mnie zaskoczył
reklama
Staraczka1990
Zobaczymy jak będzie dalej, na razie boje się cieszyć. W czwartek i później w poniedziałek idę sprawdzać przyrost, oby był dobryCudownie!!!! W dodatku piękna beta...może jakieś bliźniaki