reklama
Dziwne , zawsze po kontrolnym usg mówi lekarz ile mm maja pecherzyki i dopiero umawiam termin iuiNo w sumie tak, jest to trochę dziwne, tak jakby lekarz zgadywał a to nie jest dobre
Chyba coś zle zrozumiałaś
Super to powodzeniaHej dziewczyny jestem po monitoringu (10 dzień cyklu) w końcu w poniedziałek podchodzę do upragnionej pierwszej inseminacji jeszcze to do mnie nie dociera jutro o godzinie 22 dwa zastrzyki i w poniedziałek do boju
To trzymamy kciukiDziwne że już ustalił termin inseminacji z góry, ja dziś podchodzę do 3 inseminacji i zawsze lekarz każe mi przyjechać 3-5 dzień cyklu, biorę tabletki na symulacje clostilbegyt przez 5dni(przy pierwszej próbie od 5dnia cyklu, przy 2 próbie 4dania cyklu, A teraz od 3 dnia cyklu). I wyznacza termin sprawdzenia jajeczek(teraz miałam w 12 dniu cyklu)i wyznaczył na dzisiaj inseminacje.
Staraczka1990
Fanka BB :)
PowodzeniaDziwne że już ustalił termin inseminacji z góry, ja dziś podchodzę do 3 inseminacji i zawsze lekarz każe mi przyjechać 3-5 dzień cyklu, biorę tabletki na symulacje clostilbegyt przez 5dni(przy pierwszej próbie od 5dnia cyklu, przy 2 próbie 4dania cyklu, A teraz od 3 dnia cyklu). I wyznacza termin sprawdzenia jajeczek(teraz miałam w 12 dniu cyklu)i wyznaczył na dzisiaj inseminacje.
Staraczka1990
Oby pierwsza zakończyła się sukcesemHej dziewczyny jestem po monitoringu (10 dzień cyklu) w końcu w poniedziałek podchodzę do upragnionej pierwszej inseminacji jeszcze to do mnie nie dociera jutro o godzinie 22 dwa zastrzyki i w poniedziałek do boju
Cukierkowa20pare
Będziesz miała na pękniętym czy niepeknietym?Hej dziewczyny jestem po monitoringu (10 dzień cyklu) w końcu w poniedziałek podchodzę do upragnionej pierwszej inseminacji jeszcze to do mnie nie dociera jutro o godzinie 22 dwa zastrzyki i w poniedziałek do boju
Inseminacja będzie robiona po 36h po dwóch zastrzykach (bo po jednym mi nie pękał). Lekarz powiedział że powinien pęknąć do czasu inseminacji.Będziesz miała na pękniętym czy niepeknietym?
reklama
Staraczka1990
Super wieści, gratulacje I krwiaczek się wchłonął, mega dobre wieści, oby tak dalejDziewczynki właśnie wyszłam od lekarza serduszko jak dzwon po krwiaczku nie ma śladu 1cm szczęścia za 3 tyg kolejna wizyta