Staraczka1990
Fanka BB :)
Kasiulka128, tak jak dziewczyny piszą, jeżeli czujesz się psychicznie na siłach to idź za ciosem
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Koniecznie daj znac po wizycie co i jak ja też już niedługo może trochę się uspokojeTrzymam kciuki za jutrzejsza wizytę, daj znać jak będziesz po
Ciekawe czy zleci nam już badaniaKoniecznie daj znac po wizycie co i jak ja też już niedługo może trochę się uspokoje
Niestety nie udało sięZastrzyk może dawać fałszywe 2 kreski do 10 dni dlatego ja biorąc sobie to do serca zrobiłam betę w 11 dniu daj znać jak tam wynik
Ehhh przykro mi...wiem co czujeszNiestety nie udało się
Przykro mi coś na razie w lipcu nie wiedzie się nam. To była Twoje pierwsza IUI? Podchodzisz do kolejnej?Niestety nie udało się
Tak to była pierwsza IUI . Dziś mam rozmowę o 9 z panią Dr. Z novum , Albo IVF albo kolejnaPrzykro mi coś na razie w lipcu nie wiedzie się nam. To była Twoje pierwsza IUI? Podchodzisz do kolejnej?
Może zleci kolejna iui, mi moja lekarka mówiła ze robią 3-4 iuiTak to była pierwsza IUI . Dziś mam rozmowę o 9 z panią Dr. Z novum , Albo IVF albo kolejna
Po jednej IUI nie ma co się poddawać, moja pierwsza też była nieudanaTak to była pierwsza IUI . Dziś mam rozmowę o 9 z panią Dr. Z novum , Albo IVF albo kolejna
Tak ale mam niedrzozny jajowod i tu w nieczech odrazu chcieli IVF ale uparlam sie na IUI dr z Lublina mi powiedział że max 2 razy IUIMoże zleci kolejna iui, mi moja lekarka mówiła ze robią 3-4 iui