Kasiulka128
Fanka BB :)
Dziewczynki myślmy pozytywnie ja dziś zakupiłam test ciążowy ( jutro beta o 7:30), prosiłam o test czułości 10...a dostałam 20...strach robić hehe
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Kiedy będziesz robić?Dziewczynki myślmy pozytywnie ja dziś zakupiłam test ciążowy ( jutro beta o 7:30), prosiłam o test czułości 10...a dostałam 20...strach robić hehe
OooDziewczynki myślmy pozytywnie ja dziś zakupiłam test ciążowy ( jutro beta o 7:30), prosiłam o test czułości 10...a dostałam 20...strach robić hehe
powodzenia czekamy na infoDziewczynki myślmy pozytywnie ja dziś zakupiłam test ciążowy ( jutro beta o 7:30), prosiłam o test czułości 10...a dostałam 20...strach robić hehe
Oby bardzo tego chce. Ale boję się bo brzuch mnie tak boli jak bym miala wlasnie dostać okresOd bety stres się zaczyna a później już leci cały czas napewno będzie wysoka
Nie mam pojęcia ale myślę, że tak bo na stronie kliniki ovum w ofercie są badania prenatalneJeszcze nie, teraz jak będę miała usg to będzie 6+5 później pewnie koło 9 tyg i zakładam że wtedy będzie mowa o prenatalnych. Nie wiesz czy Wdowiak robi ?
Nawet jeżeli teraz będzie negatywny to pasowałoby powtórzyć za jakieś 4 dni bo 8dpo to bardzo wcześnie ale może akurat Twoja beta właśnie wynosi 10Dziewczynki siedzę i czekam na betę. Wczoraj po 8 dniach od IUI zrobiłam test o czułości 20...wyszedł negatywny. Już nastawiam się, że wynik bety będzie też pewnie negatywny...
8 dni od iui to za szybko na testy ciążowe, tym bardziej o takiej czułości, poczekaj na wynik bety. Trzymam kciukiDziewczynki siedzę i czekam na betę. Wczoraj po 8 dniach od IUI zrobiłam test o czułości 20...wyszedł negatywny. Już nastawiam się, że wynik bety będzie też pewnie negatywny...