reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

INSEMINACJA 2021 - Komu się udało?

Po której inseminacji się udało?

• Wszystkich głosujących
    35
Dziewczyny ratunku dziś 26 dc mam 30/31 dniowe inseminacja w 14 dc . Dziś test negatywny, już straciłam wszystkie nadzieję :(
Poczekaj jeszcze. Ja bym zrobiła test w dniu miesiączki...A beta? Najlepiej betę zrób....bo testy na tak wczesnym etapie nie zawsze wychodzą...poza tym wszystko zalezy od czułości testu 😊

reklama
Poczekaj jeszcze. Ja bym zrobiła test w dniu miesiączki...A beta? Najlepiej betę zrób....bo testy na tak wczesnym etapie nie zawsze wychodzą...poza tym wszystko zalezy od czułości testu 😊
Test był robiony o czułości 10 który można zrobić 5 dni przed spodziewaną miesiączką .

Rozumiem Ciebie, ja tez się boje. Ja testuje za tydzień, to będzie moje drugie podejście z IUI. Mąż mówi, ze jak nam nie wyjdzie, to żeby iść już w IVF, co mnie przeraża, ale z drugiej strony tez nie chce tracić czasu i kasy na IUI. W sierpniu na pewno robimy przerwę, mamy 2 tygodnie urlopu i chcemy gdzieś pojechać, żeby odpocząć d tego wszystkiego. Trzymam kciuki, żeby się u Ciebie udało i żebyś nie musiałaś myśleć co dalej ze staraniami, tylko cieszyć się wynikami bety:)
Mam to samo....
u nad tez 2 iui i boje się o wynik i co dalej
Musimy cierpliwie czekać jeszcze 1,5 tyg i chyba tez nie dam rady psych podjeść w sierpniu bo zmęczona już jestem
Poza tym martwię się czy na pewno ta nie będzie zmarnowana bo przeprowadzam się i sporo jest pracy dźwigania itp

reklama
Do góry