reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

INSEMINACJA 2021 - Komu się udało?

Po której inseminacji się udało?

• Wszystkich głosujących
    34
reklama
Troszkę mnie nie było, zawirowania mam w domu, przeprowadzka .... ☺️Widze ze doszło troszkę dziewczyn , fajnie ☺️na ten moment wydaje mi się ze będą w tym tyg 3 inseminacje
Ja mam wizytę we wtorek i dr powie kiedy mamy inseminacje, mysle ze w piątek
Jestem pełna nadziei, bo potem mamy urlop 🥰

Dziewczyny nie wytrzymałam . Wiem że to za wcześnie od środy ale on tak kusił na półce .

Załączniki

• 20210705_121003.jpg
    20210705_121003.jpg
    817,8 KB · Wyświetleń: 162
Dziewczyny nie wytrzymałam . Wiem że to za wcześnie od środy ale on tak kusił na półce .
Widać druga kreskę🥰 a który to dzień po IUI? Miałaś zastrzyk ovitrelle, jeżeli miałaś to uważaj, bo on się chyba utrzymuje przez 10 dni i może sfałszować wyniki. Trzymam kciuki, żeby to była fasolka❤️

reklama
A ja dzisiaj miałam wizytę, mam dwa pecherzyki, dostałam menopur i w środę kolejna wizyta i wtedy mi wyznacza kiedy IUI:) w ogóle ile się dzieje na naszym forum:) .Cukierkowa20pare i Paula super, że u Was wszystko w porządku, trzymam kciuki oby tak było dalej❤️ Fajnie, ze dołączyły nowe osoby, w grupie zawsze raźniej, życzę Wam udanych inseminacji.

Do góry