reklama
Cukierkowa20pare
Fanka BB :)
Ja miałam robione IUI rano więc liczylam od dnia zabiegu czyli u Ciebie od środySpróbuję. Może glupie pytanie liczyć od środy czy od czwartku ?
Wyszły 2 kreski po 13 dniach Beta wyszła 127. Aktualnie ciąża ma 4 tyg też była to nasza 1 inseminacja więc trzymam kciuki aby i Tobie się udałoI jaki wyszedł?
Troszkę mnie nie było, zawirowania mam w domu, przeprowadzka .... Widze ze doszło troszkę dziewczyn , fajnie na ten moment wydaje mi się ze będą w tym tyg 3 inseminacje
Ja mam wizytę we wtorek i dr powie kiedy mamy inseminacje, mysle ze w piątek
Jestem pełna nadziei, bo potem mamy urlop
Ja mam wizytę we wtorek i dr powie kiedy mamy inseminacje, mysle ze w piątek
Jestem pełna nadziei, bo potem mamy urlop
Zależy czy będziesz miała robiony zastrzyk na pęknięcie? Bo może przeklamywac testSpróbuję. Może glupie pytanie liczyć od środy czy od czwartku ?
Jeśli nie masz to po 10 dniach , jeśli masz to 14 dni
Staraczka1990
Widać druga kreskę a który to dzień po IUI? Miałaś zastrzyk ovitrelle, jeżeli miałaś to uważaj, bo on się chyba utrzymuje przez 10 dni i może sfałszować wyniki. Trzymam kciuki, żeby to była fasolkaDziewczyny nie wytrzymałam . Wiem że to za wcześnie od środy ale on tak kusił na półce .
reklama
Staraczka1990
A ja dzisiaj miałam wizytę, mam dwa pecherzyki, dostałam menopur i w środę kolejna wizyta i wtedy mi wyznacza kiedy IUI w ogóle ile się dzieje na naszym forum .Cukierkowa20pare i Paula super, że u Was wszystko w porządku, trzymam kciuki oby tak było dalej Fajnie, ze dołączyły nowe osoby, w grupie zawsze raźniej, życzę Wam udanych inseminacji.