Będziesz kochana zobaczysz trzymam kciuki za Was wszystkie oby się udałoSuper gratuluje ! chciałabym być na Twoim miejscu
reklama
Cukierkowa20pare
Fanka BB :)
Ja też po wizycie ciaza potwierdzona
Cukierkowa20pare
Spokojnie ja nie czułam nic nawet okresu uda się zobaczyszDziewczyny gratuluje
Ciesze się z Wami
Choć nie ukrywam ze czekam na piątek, chociaż mam mieszane uczucia bo za bardzo czuje się jak na okres
No oby oby, tak bym chciałaSpokojnie ja nie czułam nic nawet okresu uda się zobaczysz
Idę w piątek ale po 16. , ciekawe kiedy wyniki będą....
Gratulacje teraz tylko oby fasolki się dobrze rozwijałyJa też po wizycie ciaza potwierdzona
Cukierkowa20pare
Mnie obstawił lekami, badaniami i jeszcze dzisiaj mam Mu wysłać maila więc chyba wierzy ze będzie dobrzeGratulacje teraz tylko oby fasolki się dobrze rozwijały
Jakie badania Ci zlecił? Ja dostałam acard, enterol, luteinę i progesteron za tydzień w piątek kolejna wizyta i kolejna betaMnie obstawił lekami, badaniami i jeszcze dzisiaj mam Mu wysłać maila więc chyba wierzy ze będzie dobrze
Cukierkowa20pare
TSH, CMV, układ krzepnięcia, progesteron i coś jeszcze ale to wszystko mi już pobrał z krwi na miejscu.Jakie badania Ci zlecił? Ja dostałam acard, enterol, luteinę i progesteron za tydzień w piątek kolejna wizyta i kolejna beta
Ja dostałam luteine acard encorton utrogestan i zastrzyki neoprin.
Wizyta tak jak Ty tylko ja nie muszę robić bety
reklama
Mi kazał zrobić betę przed wizytą aby sprawdzić przyrost w celu sprawdzenia czy ciąża jest pojedyncza czy mnofa bo u mnie były 4 dojrzałe pęcherzyki i jest takie prawdopodobieństwo. ZastanąTSH, CMV, układ krzepnięcia, progesteron i coś jeszcze ale to wszystko mi już pobrał z krwi na miejscu.
Ja dostałam luteine acard encorton utrogestan i zastrzyki neoprin.
Wizyta tak jak Ty tylko ja nie muszę robić bety
Awiam się czemu nie zlecił badań, w prawdzie robiłam je przed zabiegiem ale jednak parametry ulegają zmianie.