reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

INSEMINACJA 2021 - Komu się udało?

Po której inseminacji się udało?

• Wszystkich głosujących
    34
reklama
Dziewczyny gratuluje 🥰
Ciesze się z Wami
Choć nie ukrywam ze czekam na piątek, chociaż mam mieszane uczucia bo za bardzo czuje się jak na okres

Jakie badania Ci zlecił? Ja dostałam acard, enterol, luteinę i progesteron za tydzień w piątek kolejna wizyta i kolejna beta
TSH, CMV, układ krzepnięcia, progesteron i coś jeszcze ale to wszystko mi już pobrał z krwi na miejscu.
Ja dostałam luteine acard encorton utrogestan i zastrzyki neoprin.
Wizyta tak jak Ty tylko ja nie muszę robić bety

reklama
TSH, CMV, układ krzepnięcia, progesteron i coś jeszcze ale to wszystko mi już pobrał z krwi na miejscu.
Ja dostałam luteine acard encorton utrogestan i zastrzyki neoprin.
Wizyta tak jak Ty tylko ja nie muszę robić bety
Mi kazał zrobić betę przed wizytą aby sprawdzić przyrost w celu sprawdzenia czy ciąża jest pojedyncza czy mnofa bo u mnie były 4 dojrzałe pęcherzyki i jest takie prawdopodobieństwo. Zastaną
Awiam się czemu nie zlecił badań, w prawdzie robiłam je przed zabiegiem ale jednak parametry ulegają zmianie.

Do góry