Agata850703
Zaciekawiona BB
Oj tak, choć nie ukrywam, że miałam duże nadzieje, a tu znów oby ten 3 raz był szczęśliwy!Dokładnie, trzeba próbować i nie tracić nadziei
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Oj tak, choć nie ukrywam, że miałam duże nadzieje, a tu znów oby ten 3 raz był szczęśliwy!Dokładnie, trzeba próbować i nie tracić nadziei
Również się przyłączamTrzymam kciuki za wszystkie testujące jutro dawajcie znać
Czekamy na dobre wieściTrzymam kciuki za wszystkie testujące jutro dawajcie znać
O ja jak superowoNiech któraś mi napisze co się wydarzyło bo nie wierzę! 12 dpo Wstawiam zdj
Nie robiłam, polecialam z samego rana na betę i byłam taka zestresowana, że nawet nie pomyślałam o teścieKochana gratuluje
A robiłaś tez test z moczu? Bo jestem ciekawa jak miarodajne są testy przy wyniku 50
Trzymam kciukiGratuluje !!!! Ale się cieszę !!!! Ja właśnie jadę na betę... Też bym chciała zobaczyć taki wynik