Madzia_85
Zaciekawiona BB
Tak jutro pójdę. Nastawiam się na kolejna iui w listopadzie.To musisz zrobić betę zeby potwierdzić brak ciąży i odstawić luteine...
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Tak jutro pójdę. Nastawiam się na kolejna iui w listopadzie.To musisz zrobić betę zeby potwierdzić brak ciąży i odstawić luteine...
Jest druga kreskaDziś odebrałam wynik bety. 3,3. Robiona w piatek, 10 dni po zastrzyku Ovitrelle. , około 7-8 dni po owu. Nie wiem czy się łudzić, czy jutro powtórzyć i mieć czarno na białym. Dotychczas moje wyniki bety to np. 0,52; 0,3; 0,95 albo < 0,2. Ale też robione później bo około 13-15 dni po zastrzyku. Dodam, że dzisiaj na teście pojawiła się druga blada kreska. Zobaczcie na zdjęciu, bo może tylko my ją widzimy...
Ja też ją widzę powtórzyć po 48 godzDziś odebrałam wynik bety. 3,3. Robiona w piatek, 10 dni po zastrzyku Ovitrelle. , około 7-8 dni po owu. Nie wiem czy się łudzić, czy jutro powtórzyć i mieć czarno na białym. Dotychczas moje wyniki bety to np. 0,52; 0,3; 0,95 albo < 0,2. Ale też robione później bo około 13-15 dni po zastrzyku. Dodam, że dzisiaj na teście pojawiła się druga blada kreska. Zobaczcie na zdjęciu, bo może tylko my ją widzimy...
Druga kredka widoczna trzymam kciukiDziś odebrałam wynik bety. 3,3. Robiona w piatek, 10 dni po zastrzyku Ovitrelle. , około 7-8 dni po owu. Nie wiem czy się łudzić, czy jutro powtórzyć i mieć czarno na białym. Dotychczas moje wyniki bety to np. 0,52; 0,3; 0,95 albo < 0,2. Ale też robione później bo około 13-15 dni po zastrzyku. Dodam, że dzisiaj na teście pojawiła się druga blada kreska. Zobaczcie na zdjęciu, bo może tylko my ją widzimy...
Widać Widać superDziś odebrałam wynik bety. 3,3. Robiona w piatek, 10 dni po zastrzyku Ovitrelle. , około 7-8 dni po owu. Nie wiem czy się łudzić, czy jutro powtórzyć i mieć czarno na białym. Dotychczas moje wyniki bety to np. 0,52; 0,3; 0,95 albo < 0,2. Ale też robione później bo około 13-15 dni po zastrzyku. Dodam, że dzisiaj na teście pojawiła się druga blada kreska. Zobaczcie na zdjęciu, bo może tylko my ją widzimy...
Jest kreska! Powtórz bete dziś i będzie wszystko jasneDziś odebrałam wynik bety. 3,3. Robiona w piatek, 10 dni po zastrzyku Ovitrelle. , około 7-8 dni po owu. Nie wiem czy się łudzić, czy jutro powtórzyć i mieć czarno na białym. Dotychczas moje wyniki bety to np. 0,52; 0,3; 0,95 albo < 0,2. Ale też robione później bo około 13-15 dni po zastrzyku. Dodam, że dzisiaj na teście pojawiła się druga blada kreska. Zobaczcie na zdjęciu, bo może tylko my ją widzimy...