Czy ktoś jest w trakcie in vitro?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A wynik FSH 13.20 to jakas faza owoulacyjna a robiłam to w 2 dniu cykluNo ja wlasnie dwa lata temu nie mialam takiego wyniku
I co lekarz na taki wynik ? Jesteś również na etapie in vitro?Ja w drugim dniu cyklu miałam FSH na poziomie 15.1
A lekarz... napisał mi wiadomość że wyniki są dobre i nie wymagają konsultacji . Miesiąc później zaszłam w ciążęI co lekarz na taki wynik ? Jesteś również na etapie in vitro?
Super gratuluję . To ja juz nie wiem jak interpretować te wynikiA lekarz... napisał mi wiadomość że wyniki są dobre i nie wymagają konsultacji . Miesiąc później zaszłam w ciążę
Ja też nie, ale lekarzowi, który mi zlecił to badanie nie ufam za grosz. Nie miałam okazji skonsultować się z żadnym innym, ale w sumie jak będę na wizycie to spytam.Super gratuluję . To ja juz nie wiem jak interpretować te wyniki
Ja też nie, ale lekarzowi, który mi zlecił to badanie nie ufam za grosz. Nie miałam okazji skonsultować się z żadnym innym, ale w sumie jak będę na wizycie to spytam.