Czy ktoś jest w trakcie in vitro?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Hej mam pytanko czy ktoś się orientuję czy wynik AMH 6.140 jest ok ? Czytalam trochę o tym i chyba jest dobrze z moja rezerwa jajnikowaZapraszamy na wątek kto po in vitro
U nas są zarówno osoby przed, po jak i w trakcie procedury in vitro:
Kto po in vitro?
Pamietaj ze wlasnie sterydy sie odstawia powoli, stopniowo, zmniejszajac dawke. Mi o tym nie powiedzieli... Ja będę odstawiać przez ponad 4 tygodnie stopniowo, Prof Malinowski mi wszystko rozpisał co do dnia 🙂 ☺️www.babyboom.pl
Hej mam pytanko czy ktoś się orientuję czy wynik AMH 6.140 jest ok ? Czytalam trochę o tym i chyba nie jest dobrze z moja rezerwa jajnikowa
AMH powyżej 6 może wskazywać na zespół policystycznych jajników. Lekarz na pewno będzie chciał dalej badać temat.Hej mam pytanko czy ktoś się orientuję czy wynik AMH 6.140 jest ok ? Czytalam trochę o tym i chyba jest dobrze z moja rezerwa jajnikowa
Dzięki za odpowiedź a jeszcze FSH 13.20 w 2 dniu cyklu to wogole jestem w fazie owulacji juz nie wiem co mam myśleć o tym wszystkim juz mam jedną procedurę za sobą ale wtedy nie mialan takich wynikówAMH powyżej 6 może wskazywać na zespół policystycznych jajników. Lekarz na pewno będzie chciał dalej badać temat.
Ja w drugim dniu cyklu miałam FSH na poziomie 15.1Dzięki za odpowiedź a jeszcze FSH 13.20 w 2 dniu cyklu to wogole jestem w fazie owulacji juz nie wiem co mam myśleć o tym wszystkim juz mam jedną procedurę za sobą ale wtedy nie mialan takich wyników
Mam 6. 25, a miałam 8.26 jakieś 2 lata temu. Wysokie AMH moze wiązać się z PCOS ale nie musi.Hej mam pytanko czy ktoś się orientuję czy wynik AMH 6.140 jest ok ? Czytalam trochę o tym i chyba jest dobrze z moja rezerwa jajnikowa
No ja wlasnie dwa lata temu nie mialam takiego wynikuMam 6. 25, a miałam 8.26 jakieś 2 lata temu. Wysokie AMH moze wiązać się z PCOS ale nie musi.
Zapraszam do nas