reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

In vitro 2024 - refundacja

Dziękuję że pytasz 😍 Mam nadzieję uda się transfer w następnym cyklu. Oczywiście nie może być za łatwo bo nie dość że transfer pewnie wypadnie w okolicach majówki to jeszcze moja lekarka odeszła z kliniki 🙄 za tydzień powinnam dostać 🩸 i mam nadzieję uda się coś zaplanować.
To może będziemy transferować w podobnym czasie. Lecimy razem na styczniowe mamuśki :)

reklama
Dziewczyny,
jak to jest z progesteronem na cyklu sztucznym? 3dpt wyszedł mi 68, a dziś 5dpt mam wynik 289. Badania robione w tym samym czasie, tj. godzinę po wzięciu rano leków (takie miałam zalecenia). Przyjmuje cyclogest 400mg 2x1 oraz progesterone besins 200 3x1.
Macie jakieś doświadczenia w tym temacie?
Tez miałam takie wysokie wyniki proga jak rano brałam leki przed badaniem, bo podbijały ten wynik.
Przy kolejnym transferze badałam już proga z samego rana, a dopiero potem brałam leki i wyniki były w granicach 30-40.

reklama
Do góry