reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

In vitro 2024 - refundacja

U mnie punkcja za dwa dni :)
Trzymam mocno za Ciebie kciuki i za szczęśliwe wieści o dobrych zarodkach.

Transferujecie jeszcze w tym cyklu?
Trzymam kciuki za was !
Teraz czekamy mam nadzieję że dostaniemy dobre wieści ;)
My jak dobrze pójdzie transfer w przyszłym tcyklu , miałam sporo jajeczek i lekarz nie chciał teraz ryzykować a wy

reklama
Trzymam kciuki za was !
Teraz czekamy mam nadzieję że dostaniemy dobre wieści ;)
My jak dobrze pójdzie transfer w przyszłym tcyklu , miałam sporo jajeczek i lekarz nie chciał teraz ryzykować a wy
Na 99% transfer odroczony, więc będziemy w przyszłym miesiącu obie trzymać za siebie kciuki. Oczywiście, jeżeli uda nam się coś pozyskać. W pierwszej procedurze tylko 1 zarodek mieliśmy, dlatego teraz bardzo się stresuję.

reklama
Nie miałam tego robione.
Lekarz też nic nie sugerował.
To chyba bym zrobiła, bo moim zdaniem podstawa przed transferem. Mi jeszcze immunolog dała skierowanie w kontekście braku implantacji na badanie Proteinogramu i Ana1. Kojarzę że byłaś u immuno więc może już masz to zbadane
Brałas już do tego transferu accofil?

Ostatnia edycja:
Do góry