reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

In vitro 2024 - refundacja

Oczywiście mają nie wiedziałam że jest ivf .ale bronienie kogos kto pisze do ludzi że jest słaby to jest chamskie .
Mi hormony uderzyły a innym głupota do głowy. Miłego dnia
Zareagowała podobnie jak Ty bo też jest w ciąży. Trochę szacunku do każdego a nie od razu z buta. I nie denerwuj kobiet no tu co druga w ciąży, ja też więc nie denerwuj bo nie wiesz co to ciąża po in vitro.

reklama
Łazi po innych grupach a jak się jej napisze grzecznie.
To odpisując już nie jest miła.
Jak ty chcesz szeryfowac to bardziej się przyłóż do tego .
Bo regulamiiny po cos są .
Jeśli ktoś nie umie czytać ze zrozumieniem,nie moja winna .
Twoje zachowanie jest po prostu żałosne i na tym skończę. Trochę pokory i poczucia wstydu za własne zachowanie naprawdę nikomu nie zaszkodzi, a skoro masz z tym problem, to po prostu opuść ten wątek, który i tak totalnie Cię nie dotyczy i się nie pogrążaj. Hormony ciążowe to akurat też marna wymówka w Twoim przypadku. Życzę zdrowej ciąży, mniej nerwów i frustracji.

Pani to pisze się z dużej nie z małej.
Obroczyni się znalazły
Gdzie byłyście jak pisała że ktoś jest słaby i była nie miła.
Nie obchodzi mnie co przeszła. Jeśli ktoś jest nie mily a później usuwa komentarze to świadczy tylko o drugiej osobie a ja chamstwa nie toleruje.
Nie ma obowiązku pisania "Pani" rozpoczynając od dużej litery - jest to uznaniowo grzecznościowy zwrot.
Natomiast:
-nie "pisze", a "jest napisane"
-albo "obrończyni się znalazła" albo "obrończynie się znalazły"
-"miła" to przymiotnik, piszemy z "nie" łącznie
-absolutnie brakuje interpunkcji w Twojej wypowiedzi
-oraz "ł" w "miły"

Jeśli chcesz komuś punktować kwestie językowe czy składniowe - zacznij od poprawności własnych wypowiedzi. Jak widać, jest w nich znacznie więcej błędów.

@Madame JS z serdecznymi pozdrowieniami ;)

A co do meritum - rozumiem, że coś może Cię oburzać, natomiast jeśli nie jesteś Członkiem/Członkinią (jeśli wolisz feminatywy) danego wątku (a więc danej podspołeczności) to pozwól proszę decydować Osobom z danej grupy co jest dla nich ok, a co nie. Jeśli my tu będziemy miały problem to damy Dziewczynie znać. Jeśli nie to też sobie poradzimy :)

To też nie jest grupa dla Ciebie.
Jak byk pisze in vitro refundacja,
A ty wjeżdżasz z ciąża.
Oj nic mnie w życiu nie zaskoczy .
Czytania ze zrozumieniem niby łatwe,a jednak dla innych trudne .
kobieto ogarnij sie
moze ty nie jestes we wlasciwym miejscu
kazda z nas ma swoja historie z in vitro

szkoda mi mojej pozytywnej energii na rozmowy z toba

reklama
Do góry