reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

In vitro 2024 - refundacja

i ja za Ciebie :)
No, gdyby się dało wyłączyć głowę... albo wiedzieć od razu 😅

btw chciałam Cię dziś wywołać i zaczęłam wpisywać "dorota", nie mogę się przyzywczaić chyba do nowego nicku 😅
Oj tak żeby dało się nie myśleć ale niestety się tak nie da🤣

Haha 🤣 już jakiś czas mam ten nowy nick bo zmieniłam bo przeważnie większość ma jakiś wymyślony a ja miałam imię No i chciałam się trochę zakamuflować🤣🤣

reklama
Dzwonili teraz do mnie z kliniki w sprawie niskiego progesteronu wynosi 6,5.
I lekarz dołożył mi 2 razy prolutex.
Ogólnie biorę progesteron Besins 3x1 urogestran 2x1 i od dzis prolutex.
Myślicie żeby od siebie coś jeszcze dołożyć czy raczej się stosujecie do zaleceń lekarza?
I kwestia tego czy teraz przyjąć 2 dawki prolutexu naraz czy tylko jedną a od jutra 2 razy dziennie?🤔

Myślicie żeby od siebie coś jeszcze dołożyć czy raczej się stosujecie do zaleceń lekarza?
I kwestia tego czy teraz przyjąć 2 dawki prolutexu naraz czy tylko jedną a od jutra 2 razy dziennie?🤔
stosować się do zaleceń lekarza.
Ty miałaś cykl sztuczny czy naturalny?
ja bym zrobiła dziś jedną prolutexu i od jutra 2x dziennie

Od siebie nic nie dokładać, lepiej zaufać lekarzowi.
Teraz 1 dawka, a druga rano.
A podchodziłaś na naturalnym czy na sztucznym cyklu?

Hejka od dziś od wieczora mam menopur 225 przez cztery dni a w poniedziałek rano orgalutran. Jak myślicie jeśli menopur będę robić o 22 to orgalutran mogę zrobić o 5:30 czy to raczej za mała przerwa? Orientuje się któraś z was może?

Hejka od dziś od wieczora mam menopur 225 przez cztery dni a w poniedziałek rano orgalutran. Jak myślicie jeśli menopur będę robić o 22 to orgalutran mogę zrobić o 5:30 czy to raczej za mała przerwa? Orientuje się któraś z was może?
Ja brałam oba w tym samym czasie o 21. A przez kilka dni jeszcze dodatkowo rekovelle. Tylko nie wiem od czego zależą godziny dawkowania.

reklama
Do góry