reklama
penguinlicious
Fanka BB :)
A nie miałaś Ovitrelle?Oczywiście mam "objawy ciąży" bez bety xd Niesamowite jak to głowa potrafi płatać figle, ale poważnie brzuch mnie dziś boli jak na okres![]()
LadyCaro
Ja przed punkcją czułam się bardzo dobrze. W zasadzie tylk brzuch czułam.A czy przed punkcja też tak fatalnie się czułyście? Normalnie mam wrażenie jakby mnie rozjechał czołg, brak sil, brzuch boli, brak apetytu, trochę nudności. Wczoraj jeszcze było dobrze… super się czułam… więc aż się zmartwiłam…
Ale Ty mas zten estadriol bardzo duży, więc może to właśniie koktajl hormonalny u Ciebie działą...
nieznośne_poplątanie
Przed punkcją czułam się dobrze. Delikatnie tylko doskwierał mi brzuch. Fatalnie czułam się dopiero po.A czy przed punkcja też tak fatalnie się czułyście? Normalnie mam wrażenie jakby mnie rozjechał czołg, brak sil, brzuch boli, brak apetytu, trochę nudności. Wczoraj jeszcze było dobrze… super się czułam… więc aż się zmartwiłam…

anela92
Nie, mialam transfer na cyklu sztucznym.A nie miałaś Ovitrelle?
Ja przy 1 stymulacji bez wzrostu (protokół krótki), a przy 2 niestety 2kg więcej (protokół długi) mimo pilnowania posiłków i codziennej kontroli wagi. Do tej pory został zaległy 1kg i nie chce spaść, ale to może przez to że zaczęłam treningi i mięśnie wodę nabierają. Ja tą wagę bardzo pilnuję odkąd 2 lata temu schudłam 10kg i panicznie boję się przytyć a wręcz przydałoby się zrzucić jeszcze z 5kg ale to nie jest takie proste. Musiałabym się chyba głodzić a tego nie chcę więc zobaczymy czy treningi coś pomogąCzy któraś z Was zauważyła wzrost wagi podczas tej całej procedury przy w miarę dobrej diecie? Zastanawiam się, czy mam na co zwalić.. czy nie oszukiwać się i spojrzeć w pesel![]()

Ann2907
Japierdziele… ale no słyszałam że po punkcji będzie gorzej, tylko ze teraz już jest fatalnie
też od wczoraj mam Dostinex, ale no wątpię żeby to on mnie tak położył
Wgl mam odroczony transfer do… lipca
ofc jeśli będzie co transferować, ale na nasze życzenie

Wgl mam odroczony transfer do… lipca

nieznośne_poplątanie
A może akurat czas po punkcji będzie u Ciebie lżejszy.Japierdziele… ale no słyszałam że po punkcji będzie gorzej, tylko ze teraz już jest fatalnieteż od wczoraj mam Dostinex, ale no wątpię żeby to on mnie tak położył
Wgl mam odroczony transfer do… lipcaofc jeśli będzie co transferować, ale na nasze życzenie
Ann2907
Haha leżę, dogrywam i omg co mi się przypomniało, wczorajsza sytuacja w klinice. Bo jeszcze jak w grudniu miałam IUI, to przepisali mi wtedy ovitrelle i pamiętam, że mąż mi to kupował i wrócił do domu, wyciąga: masz tutaj to swoje Trelelele
I wczoraj na wizycie lekarz, że właśnie mam jeszcze sobie to kupić i wstrzyknąć, więc od razu skojarzyłam, ze to ten lek. Poszłam do apteki i okazało się, że lekarz na recepcie wypisał tylko ten dostinex. Wracam do kliniki i mówię to w recepcji i te typiary że ok, zadzwonią do lekarza to zaraz wypisze i dopytują: a jakiego leku brakuje?? I co odpowiadam (z wielką powagą): -Trelelele
- whaaat? I zdziwione, że różne nazwy słyszą na ten lek, ale z taką się jeszcze nie spotkały
I wczoraj na wizycie lekarz, że właśnie mam jeszcze sobie to kupić i wstrzyknąć, więc od razu skojarzyłam, ze to ten lek. Poszłam do apteki i okazało się, że lekarz na recepcie wypisał tylko ten dostinex. Wracam do kliniki i mówię to w recepcji i te typiary że ok, zadzwonią do lekarza to zaraz wypisze i dopytują: a jakiego leku brakuje?? I co odpowiadam (z wielką powagą): -Trelelele

reklama
Lea2022
Moderator
A bo tak chciałam umiejscowić wynik w zakresach (wiem, że są rozległe). A kiedy planujesz umówić się na badania?19 dni po transferze, czemu pytasz?