LadyCaro
Fanka BB :)
no to jasne, że możesz mieć, wszystko zależy od hrmonów i reakcji na stymulacjęWłaśnie tak![]()
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
no to jasne, że możesz mieć, wszystko zależy od hrmonów i reakcji na stymulacjęWłaśnie tak![]()
Tak, jestem w programie rządowym. Poprzednia punkcja listopad, w grudniu transfer. Poronienie w 6 tygodniu.kiedy mialas te stymulacje?
Zalecane jest 2/3 cykle przerwy pomiędzy stymulacjami. I zaczynasz już 2 procedurę, bo jesteś w programie rządowym?
Dzięki Kochana! Ponieważ mamy się podobnie, i poprzednim razem los nas obdarował 1 śnieżynką, życzę sobie abym teraz znowu poszła za Tobą i miała piękne 3 szanseno to jasne, że możesz mieć, wszystko zależy od hrmonów i reakcji na stymulację
życzę Ci tego z całego sercaDzięki Kochana! Ponieważ mamy się podobnie, i poprzednim razem los nas obdarował 1 śnieżynką, życzę sobie abym teraz znowu poszła za Tobą i miała piękne 3 szanseno bo czemu nie
![]()
Koniecznie daj znać poja jutro mam monitoring przed transferem, trzymajcie kciuki!
punkcję miałam w 13dc. Ale to miesiąc temu. Transfer obstawiam 22 dnia cyklu. Ale to wiadomo, po usg się okaże.Koniecznie daj znać po
Punkcja była w którym dniu? A w którym jest możliwy transfer?
a o ten embryoglue jakoś trzeba poprosić żeby dali? Kiedy decydują, żeby go przepisać?A ja po transferze, kropek na pokładzieBałam się o prawidlowe rozmrożenie, ale embriolog powiedziala, że od razu zarodek dostał wyższą klasę, bo się ładnie rozpręża. Zastosowano też embrioglue, by pomóc w zagnieżdżeniu. Zawsze miałam problem z progesteronem w 2 fazie cyklu, a teraz przed transferem mam 45 ng. Chyba nigdy nie mialam nawet w połowie takiego jak dzisiaj. Także jak na razie chyba wszystko plus
![]()