reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

In vitro 2024 - refundacja

Nic :) dostaniesz ubranko i skarpetki i nic więcej nie trzeba
Niczego nie potrzebujesz specjalnie. Pelerynkę dają, i jednorazowe woreczki na stopy. Można mieć stanik (ja zostawiłam sobie sportowy dla komfortu) i można mieć skarpetki. Wiadomo że trzeba być na czczo więc po możesz sobie naszykować kanapeczki i herbatkę jeśli jesteś głodomorem. Panie są tam mega miłe, więc niczym się nie stresuj.
a to super;) dzięki za odpowiedź;) jedzonko na pewno sobie wezmę, to trwało od momentu przyjazdu do kliniki, aż do wyjścia?

reklama
Interested Kim Kardashian GIF

No raczej, że tak 😁
@LadyCaro
Warning Red Flag GIF

A czy którąś co wstrzykiwała sobie Gonapeptyl to wstrzyknięcie tez tak strasznie bolało? 🫣 zastanawiam się też jak to jest w porównaniu z innymi, czy ten może jest taki bolesny, a reszta spoko, czy nie ma znaczenia i już z każdym będę tak mieć…
Oczywiście przeżyję 😅 ale zostały mi ostatnie 2 i się zastanawiam, czy będzie lepiej, czy jednak to dopiero początek przyjemności

A czy którąś co wstrzykiwała sobie Gonapeptyl to wstrzyknięcie tez tak strasznie bolało? 🫣 zastanawiam się też jak to jest w porównaniu z innymi, czy ten może jest taki bolesny, a reszta spoko, czy nie ma znaczenia i już z każdym będę tak mieć…
Oczywiście przeżyję 😅 ale zostały mi ostatnie 2 i się zastanawiam, czy będzie lepiej, czy jednak to dopiero początek przyjemności
U mnie bylo roznie, jedne bolaly bardziej, inne mniej, zalezy jak zlapalam faudke, w ktorym miejscu. Sprobuj sobie schlodzic miejsce wkłucia jakims zmrozonym okładem delikatnie :)

reklama
Gonapeptyl to zdecydowanie najbardziej bolesny zastrzyk z tych, które brałam. U mnie tragedii mimo wszystko nie było, ale tak, on potrafi bardzo boleć

Do góry