reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

In vitro 2024 - refundacja

Dziewczyny czy to jest normalne ze skacze prolaktyna przy stymulacji? Ale sie zmartwilam ze to mi zepsuje moje komorki :(

Mam 64 z norma do 24 duzo za duzo...

reklama
Dziewczyny, powiedzcie mi co w tym okresie przed transferem ❄️ stosujecie? Do tego etapu nie dotarłam i nie bardzo wiem co stosować poza omegą, kwasem foliowym, B12, magnezem i probiotykami. Macie jakieś wskazówki? Mam ten post od Kłosowicz ale jakoś nie jestem przekonana do acardu, L-arginine stosuje się w cuklu w trakcie przygotowania czy wcześniej już warto pić?
Acard miałam zalecony co każdy transfer.
Magnez i no spa
Ostatnio piłam koktajl z buraka i arbuza.
Teraz kupiłam same słoiki z buraków.
No i wiadomo suplementy te co w ciąży

Acard miałam zalecony co każdy transfer.
Magnez i no spa
Ostatnio piłam koktajl z buraka i arbuza.
Teraz kupiłam same słoiki z buraków.
No i wiadomo suplementy te co w ciąży
Ok ale ten koktail pijesz już w cyklu poprZedzajacym transfer czy dopiero od miesiączki w cyklu w którym ma być wykonany?

Dziewczyny, u mnie z 8 komorek, 4 puste, 4 do zapłodnienia w tym 1 niedojrzala, 2 nienadawaly się, i 1 zapłodniona prawidłowo.
Nie mam juz siły. To się na pewno nie uda, pewnie padnie w ostastniej dobie, jak przy ostatnich dwoch procedurach. Maja zadzwonic miedzy 5 a 7 doba, jeśli uda się zamrozić. Ja to juz pierdole :(
Nie wierze.... tak bardzo Ci kibicowałam, to jest cholernie niesprawiedliwe. Dlaczego tak się dzieje, mieli już 2 procedury do porównania skuteczności... W poprzednich ile się udało wychodować dojrzałych komórek?

Trzymaj się, przytulam. Miejmy nadzieję że ta 1 to będzie właśnie TA.

Ostatnia edycja:
Dziewczyny, u mnie z 8 komorek, 4 puste, 4 do zapłodnienia w tym 1 niedojrzala, 2 nienadawaly się, i 1 zapłodniona prawidłowo.
Nie mam juz siły. To się na pewno nie uda, pewnie padnie w ostastniej dobie, jak przy ostatnich dwoch procedurach. Maja zadzwonic miedzy 5 a 7 doba, jeśli uda się zamrozić. Ja to juz pierdole :(
jejku bardzo mi przykro :( trzymam kciuki za tego jednego kropka! Oby okazał się wojownikiem 🍀
Juz znam wynik mąż nie wytrzymał, otworzył i mi napisał, wynik pgta jest prawidłowy ❤️. Szczerze, aż nie wierzę, że ta jedna jedyna komórka która dotrwala tym razem okazała się zdrowa.🥹
piękne wieści 💚

Hmm a robilas przeciwciała przeciwjądrowe? 🤔

Nie wiem czy czytalas moj wczesniejszy kom ale jeszcze sa nowe badania, ze co do jakosci i dzielenia sie prawidlowo komorek pomaga DHA w polaczeniu z... choliną. Ja np o tym wczesniej nie wiedziałam ale teraz już suplementuje
A co dokładnie bierzesz? Jakie dawki DHA i choliny?

reklama
Juz znam wynik mąż nie wytrzymał, otworzył i mi napisał, wynik pgta jest prawidłowy ❤️. Szczerze, aż nie wierzę, że ta jedna jedyna komórka która dotrwala tym razem okazała się zdrowa.🥹
Również dzisiaj uzyskałam wynik swojego jednego zarodka z którego była biopsja
pobrana tylko u mnie było PGT-A i nasz jeden jedyny który został rozmrożony do pobrania biopsji okazał się zdrowym chłopcem 🥰🥰🥰kamień z serca ♥️ teraz czekanie na okres i przygotowania do transferu przypomnę moja sytuacja mieliśmy pobrane 4 komórki z tego było zarodki 5 AA ,5BB ,3BB zarodek 5Aa dał ciążę na 9 tyg serduszko przestało bić okazało się ,że mam nieprawidłowy Kariotyp więc trzeba zrobić badanie zarodka , został rozmrożony 3BB ładnie się rozmroził wszystko super biopsja pobrana .Zarodek 5BB nie chciał się dobrze rozmrozić został stracony poszedł w tą drugą stronę . Więc została biopsja tego jednego 3BB wysłana do Czech i czeka zdrowy chłopiec 🥰🥰🥰🥰mam już córeczkę z zarodka 2BB i drugiej procedury transfer 3 teraz była trzecia procedura boże jak ja się cieszę że ten jeden jest zdrowy 🥰🥰🥰🥰

Do góry