nieznośne_poplątanie
Fanka BB :)
Są jakieś normy dla estradiolu przed transferem na cyklu naturalnym?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja też trzymam za Ciebie!Trzymam kciuki️
Dawaj znać jutro jak będziesz po
Obyśmy razem za ponad tydzień mieli powody do cieszenia️
️
️
️
![]()
Może spróbuj go zaangażować delikatnieFajny mąż, mój by w życiu nie zadzwonił. On się w to nie miesza hehe
Jego rola skończyła się na oddaniu spermy
Nie ma czasu. Ja nie pracuje (tak wiem mam ten komfort) a on nadrabia. Mamy firmę.Może spróbuj go zaangażować delikatniewiesz, panowie są trochę zagubieni w tym wszystkim, zwłaszcza, że cała batalia rozgrywa się w naszym ciele i wszystko jest na razie takie niewidzialne
![]()
Kochana mój syn urodził się 36+4 a ja wymiotowałam jeszcze tydzień przed porodem.Ale ja kończę 26tc…
Współczuję, miałaś ciężko. A jak tam w ogóle samopoczucie?Kochana mój syn urodził się 36+4 a ja wymiotowałam jeszcze tydzień przed porodem.
Najlepiej zapytać jednak w swojej klinice jak oni do tego podejdą. Czytałam bardzo podobne pytanie na grupie o in vitro na Facebooku parę miesięcy temu i nie było jednego standardowego podejścia…Cześć,
Mam pytanie dotyczące sytuacji po nieudanym transferze in vitro. Blastocysta była przebadana genetycznie metodą PGS. Niestety, ciąża zatrzymała się w 7 tygodniu ( puste jajo płodowe ) Obecnie czekam na samoistne poronienie.
Chciałabym skorzystać ze skróconego urlopu macierzyńskiego, ale wiem, że konieczne jest ustalenie płci dziecka. Czy ktoś orientuje się, czy klinika może udostępnić mi pełen raport z badań genetycznych lub potwierdzić płeć dziecka w takim przypadku? Chciałabym skrócić czas oczekiwania na ewentualne badania. Z tego, co czytałam, ustalenie płci w przypadku pustego jaja płodowego jest mało prawdopodobne.
Wizytę w klinice mam w poniedziałek, oczywiście zapytam o papiery, natomiast wolę się przygotować.
Będę wdzięczna za wszelkie informacje i pomoc.