reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• 15.04.2025 o 12:00 zapraszamy Cię serdecznie na live, który poprowadzi psycholożka i psychoterapeutka Agnieszka Dąbrowska (@zdrowo_i_purpurowo), a jej gościnią będzie Anna Ślusarczyk (@kawa_z_uwaznoscia) – dziennikarka, psycholożka zdrowia i jakości życia, trenerka umiejętności DBT, liderka Family Connections i redaktorka naczelna portalu @babyboom_pl. Porozmawiamy o tym: czym tak naprawdę jest uważność w codziennym życiu mamy, jak wspierać dziecko swoją obecnością, nie tylko działaniem, jak zatrzymać się choć na chwilę, nawet jeśli wszystko dookoła pędzi, i dlaczego uważność może być jednym z najpiękniejszych prezentów, jakie dajemy dziecku i sobie. To będzie ciepła, wspierająca rozmowa – bez oceniania, za to z dużą dawką otwartości i akceptacji. Zrób sobie kubek herbaty, usiądź wygodnie i bądź z nami 💛 Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

In vitro 2024 - refundacja

Wlew będzie pierwszy raz, oby skuteczny :)

Macie konkretny plan działania, trzymam kciuki za powodzenie! 🍀 za tydzień o tej porze będziesz już z kropkiem na pokładzie 💚
Oby to był ten właściwy czynnik prowadzący do sukcesu. 🍀

Dziękuję! 💚 Mam nadzieję, że ten czas do transferu, a później do testowania szybko minie. ☺️

reklama
Ja wierzę. Mój ma prawie 4 lata. Do dziś nie wyrzuciłam leków do stymulacji, bo się boję, że jak to zrobię to młoda zniknie ;) Trzymam kciuki z całych sił 🍀
Myszko, czyli jesteś żywym przykładem, że potrafi zaskoczyć 🙂 Jak to u Ciebie wyszło? Możesz o tym opowiedzieć?
W dniu mojej domniemanej owulacji poszłam do innego lekarza ginekologa na monitoring i ewentualny zastrzyk na pęknięcie pęcherzyka. Pęcherzyka dominującego dr nie widziała, zatem bez sensu, żebym dostawała zastrzyk. I że z tego cyklu NIC nie będzie, cutuję: „Moga Państwo pójść do łóżka hobbystycznie” 🤷🏻‍♀️
Ponadto utwierdziła mnie, ze faktycznie nie ma na co czekać i trzeba działać z in vitro, poleciła klinikę, w której kiedyś pracowała. Tak jak już pisałam otrzymaliśmy zielonego światło. Jutro mąż miał mieć rozszerzone badanie nasienia, a w środę wspólną wizytę…
Skontaktowała się ze mną dr Maria. Nie wykreśla nas póki co z listy 🙂

@morticia_adams jedni mówią że to odpuszczenie bp zajęłaś głowę czym innym a ja na to mówię szczęśliwe losowe zdarzenie. :) moja też tak powstała, nie wiedziala. O żadnej wadzie. Nie dość że pierwszy cykl starań. Od kopa. Procent na zdrowe dziecko u mnie jest bardziej niski, normalnie szansa na ciążę zdrowia to 60% a z tych 60 ja mam jeszcze 11%... a jednak. Gratuluję i mam nadzieję że wszystko będzie dobrze i ciąża się utrzyma. Trzymam mocno kciuki, to tylko dla Ciebei na plus że nie będziesz musiaal przechodzić całej procedury ;)

reklama
Do góry