Karolina_123
Fanka BB :)
Piękna betaBeta 90,60 8dpt
D dimery mi spadłycieszę sie teraz czekam na przyrost w poniedziałek
![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Piękna betaBeta 90,60 8dpt
D dimery mi spadłycieszę sie teraz czekam na przyrost w poniedziałek
![]()
To w poniedziałek będą wszystkie kciuki na pokładzieJa po wizycie kontrolnej.
Ilość pęcherzyków taka sama, urósły.
W poniedziałek punkcja
Dziś mam zrobić zastrzyk ovitrelle. Jutro antybiotyk jednodniowy.
Oby było dobrze️
️
️
I ja właśnie 12 lat temu szłam identycznym protokołem, dlatego dziwiło mnie branie zastrzyków od razu w 1dc, bo ja od 1 dnia to brałam tabletki anty. Zobaczymy jaki plan będę mieć teraz.Ja miałam długo protokół z wyciszaniem jajników i wprowadzeniem w stan menopauzy, więc ja szłam całkowicie innym schematem niż dziewczyny.
Ja od 1dc brałam tabletki anty, 13dc byłam na podglądzie i lekarz stwierdził, że mam już nie brać i od tego samego dnia zaczęłam zastrzyki gonapeptylem. Później miałam wizytę w 27 dc i decyzją lekarza cały czas miałam brać gonapeptyl i od 29dc dodatkowo menopur i ten dzień był 1 dniem stymulacji.
Nawet okresu nie dostałam, więc nie wiem jak liczyć te dni![]()
SuperRobiłam dziś betę, 7dpt. Wynik 107![]()
Ja zawsze miałam anty przed stymulacją (również 3 teraz robię).Zastrzyki chyba zawsze są od 2 dnia cyklu. Nie miałam osobiście nigdy antykoncepcji przed stymulacją a miałam już 3 stymulacje.
Na nic nie chorujęPowodzenia w poniedziałek na punkcji
A na co ten antybiotyk dostałaś? tak z ciekawości pytam.
Ja też punkcja w poniedziałek!!Ja po wizycie kontrolnej.
Ilość pęcherzyków taka sama, urósły.
W poniedziałek punkcja
Dziś mam zrobić zastrzyk ovitrelle. Jutro antybiotyk jednodniowy.
Oby było dobrze️
️
️
Też tak mamDziewczyny w czwartek transfer i z tego co pamiętam kazali mi brać encorton 1,5 x1, prolutex rano, cyclogest x3 i estrofem 5 razy dziennie po 1 tabletce.
Czy to normalne, że 5 dni przed transferem zaczyna się brać właśnie te leki jak cyclogest, encorton, prolutex dodatkowo do estrofemu ?