No to rzeczywiście te moje dawki to nic przy Twoich!no schodziło koło 2tys na leki miesięcznie, ale to i tak ułamek kwoty invitrowej.
reklama
LadyCaro
Fanka BB :)
@Smerfetka1212 @sucrebouche jak u Was? Robiłyście jeszcze testy lub bety?
amusedxxx
Moderator
Ja miałam niecałe 8 w dniu transferu i dostałam prolutexNo właśnie jutro też mam mieć robiony progesteron i lekarz mi mówił, że zależnie od poziomu da albo nie da Prolutexu, tylko nie wiem o jakim poziomie on myśli. Jaki Ty miałaś w chwili decyzji o wdrożeniu w zastrzykach? Doczytałam, że 15.
Zobaczymy jutro.
Lily_of_the_valley
Fanka BB :)
Ale super trzymam za Was kciukiDziękuję dziewczyny za kciuki melduję się z kropkiem na pokładzie
Wczoraj robiłam „prożka” i miałam na poziomie 18 więc dołożony mam prolutex tak jak ostatnim razem. Za dwa dni mam skontrolować ponownie
S
sucrebouche
Gość
Test dzisiiaj w 15 dniu po zastrzyku z delikatnym cieniem, więc pewnie cały czas się utrzymywał. Betę zrobię w 10 dpt ale już nadzieji nie mam@Smerfetka1212 @sucrebouche jak u Was? Robiłyście jeszcze testy lub bety?
Agunia1401
Moderator
Moja koleżanka straciła w Norwegii 3 ciążę ok 12 tc, dla nich to był biochem dostawała tabletki wracała do domu, jakiekolwiek badania dopiero pośmiej robili.. 5 ciąża już donoszona, chłopczyk na świecie ale to hej 3 dziecko. Trochę inaczej do tego podchodzą. Ale jak ja byłam w ciazy, to znajomej kolego żona też była, termin miałyśmy praktycznie taki sam urodziła w 24tc, uratowało to dziecko... nie wiem ciężko się wypowiadać. Tam nie mają syropów typu neosine itd dla dzieci paracetamol, zimna woda w wannie i witamina c tak leczą. Ale fakt mniej tam chorowałam, dzieci też mniej chorują Ale to spędzanie czasu na zewnątrz dużo daje...W sumie ciekawe jest to, że mimo iż ta opieka jest tam jaka jest to jednak w większości tych krajów wskaźnik dzietności jest wyższy niż w Polsce. I ogólnie liczba martwych porodów też wcale nie jest większa.
I przy okazji ciekawe też odnosząc się do tego niżej wpisu:
Jak oni liczą te 5 tys. ciąż - np. czy to są faktycznie zaawansowane ciąże czy jednak po prostu pozytywne bety tj. powyżej 5
W Parens się pochwalili ze zabiło 100serduszek od czerwca.
Agunia1401
Moderator
U mnie przez klinikę przesunięty transfer ale soe pogodziłam, suplementuje się plus cwocze żeby mieć lepsza formę.Ja chyba miałam wczoraj. U mnie transfer przesunięty na styczeń, bo jajniki miałam jeszcze powiększone.
Mogę Ci podeslać moje mam kilka skrzyneczek....Rozważam produkcję:
reklama
Lea2022
Moderator
Z tymi od Prolutexu to mam aż nadmiar mogę urozmaicić o sopelki ze strzykawek od Prolutexu i heparyny...Mogę Ci podeslać moje mam kilka skrzyneczek....