reklama
Jakie fajne wieści na forum A ja mam pytanie, bo już 5 dzień czekam na wieści od embriologa jak wygląda hodowla moich zarodków. I cały czas cisza... zaczynam się trochę niepokoić. Jak to było u Was? Czy gdyby coś było nie tak to dali by wcześniej znać? Trochę głupio mi dzwonić do kliniki i im zawracać głowę.
miszka0109
Zaangażowana w BB
Ja tylko dzień po punkcji dowiedziałam się ile się zapłodniło a potem dopiero w dniu transferuJakie fajne wieści na forum A ja mam pytanie, bo już 5 dzień czekam na wieści od embriologa jak wygląda hodowla moich zarodków. I cały czas cisza... zaczynam się trochę niepokoić. Jak to było u Was? Czy gdyby coś było nie tak to dali by wcześniej znać? Trochę głupio mi dzwonić do kliniki i im zawracać głowę.
NataliaNatka
Fanka BB :)
Ale cudowne wieści Nie przejmuj się na zapas, powtórz betę za dwa dni i zobaczysz.Dziewczyny! Jestem 6dpt i moja beta z dzisiaj to 24! Natomiast zmartwił mnie prog bo jest tylko 17ng… póki co nie dowierzam, bo po 100 betach w życiu, przy 7 i 8 transferowanym zarodku pozytywna…
NataliaNatka
U mnie dzwonili po dwóch dniach, a potem po 5. Masz numer? Jak tak to zadzwoń do kliniki. Powinni Cię już dziś poinformować.Jakie fajne wieści na forum A ja mam pytanie, bo już 5 dzień czekam na wieści od embriologa jak wygląda hodowla moich zarodków. I cały czas cisza... zaczynam się trochę niepokoić. Jak to było u Was? Czy gdyby coś było nie tak to dali by wcześniej znać? Trochę głupio mi dzwonić do kliniki i im zawracać głowę.
miszka0109
Zaangażowana w BB
Cudnie ja mam nadzieję że jutro moja betka też będzie taka ladnaDziewczyny! Jestem 6dpt i moja beta z dzisiaj to 24! Natomiast zmartwił mnie prog bo jest tylko 17ng… póki co nie dowierzam, bo po 100 betach w życiu, przy 7 i 8 transferowanym zarodku pozytywna…
LadyCaro
mi dali znać dopiero 6 dnia po południu. Myślę, że jakby nie został żaden zarodek to dzwoniliby wcześniej. W tym przypadku brak informacji to dobra informacjaJakie fajne wieści na forum A ja mam pytanie, bo już 5 dzień czekam na wieści od embriologa jak wygląda hodowla moich zarodków. I cały czas cisza... zaczynam się trochę niepokoić. Jak to było u Was? Czy gdyby coś było nie tak to dali by wcześniej znać? Trochę głupio mi dzwonić do kliniki i im zawracać głowę.
anyżowa
Zawsze możesz zadzwonić i zapytać to nie wstyd, a ważna kwestia na którą oczekuję się z niecierpliwością, więc klinika powinna dać info kiedy pojawią się wieści i uspokoić. U nas w klinice było już od początku zapowiedziane że info będą w 2gim i 6 dniu hodowli (czyli już po jej zakończeniu)u mnie akurat była taka sytuacja że hodowla 1go z zarodków została przedłużona o 1 dzień z 5-na 6 dobę i ten jeden dzień poskutkował rozwinięciem się dodatkowej blastocysty. Każda klinika ma swój system informowania, ja bym śmiało dzwoniła i dopytała kiedy zadzwoni embriolog ( też dzwoniłam w tej 6 dobie w południe, bo się niecierpliwiłam, dostałam telefon zwrotny o wynikach godzinę po tym).Jakie fajne wieści na forum A ja mam pytanie, bo już 5 dzień czekam na wieści od embriologa jak wygląda hodowla moich zarodków. I cały czas cisza... zaczynam się trochę niepokoić. Jak to było u Was? Czy gdyby coś było nie tak to dali by wcześniej znać? Trochę głupio mi dzwonić do kliniki i im zawracać głowę.
No mi coś mówili o środzie, ale myślałam że się Pani embriolog dni pomyliły bo 5 dni hodowli minęło dzisiaj. Ale jak widać informują też 6 dnia. Więc już poczekam cierpliwie (nie do końca haha) do jutra. Pocieszam się że gdyby było coś nie tak to dzwoniliby wcześniej.Zawsze możesz zadzwonić i zapytać to nie wstyd, a ważna kwestia na którą oczekuję się z niecierpliwością, więc klinika powinna dać info kiedy pojawią się wieści i uspokoić. U nas w klinice było już od początku zapowiedziane że info będą w 2gim i 6 dniu hodowli (czyli już po jej zakończeniu)u mnie akurat była taka sytuacja że hodowla 1go z zarodków została przedłużona o 1 dzień z 5-na 6 dobę i ten jeden dzień poskutkował rozwinięciem się dodatkowej blastocysty. Każda klinika ma swój system informowania, ja bym śmiało dzwoniła i dopytała kiedy zadzwoni embriolog ( też dzwoniłam w tej 6 dobie w południe, bo się niecierpliwiłam, dostałam telefon zwrotny o wynikach godzinę po tym).
reklama
Magnolia89
Aktywna w BB
Ja dostałam info dopiero równy tydzień po punkcji, wcześniej nie udało mi się nic dowiedzieć, bo "hodowla trwa i trzeba czekać".Jakie fajne wieści na forum A ja mam pytanie, bo już 5 dzień czekam na wieści od embriologa jak wygląda hodowla moich zarodków. I cały czas cisza... zaczynam się trochę niepokoić. Jak to było u Was? Czy gdyby coś było nie tak to dali by wcześniej znać? Trochę głupio mi dzwonić do kliniki i im zawracać głowę.
Cierpliwości! Skoro nie ma żadnych wiadomości to na pewno rozwijają się zarodki