reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

In vitro 2024 - refundacja

Na wigilie umowilam się dodatkowo do Medi😁mąż jak się nasłuchał to powiedział, aby nie przyznawać się ze IVF. Abym nie denerwowała się jak mi coś palną 🙄

reklama
Nie wytrzymałam zrobiłam test nie z pierwszego meczu i jest taki

Załączniki

• IMG20241210123004.jpg
    IMG20241210123004.jpg
    1,3 MB · Wyświetleń: 123
Na wigilie umowilam się dodatkowo do Medi😁mąż jak się nasłuchał to powiedział, aby nie przyznawać się ze IVF. Abym nie denerwowała się jak mi coś palną 🙄
A miałaś transfer na naturalnym?
Ja chodzę do medi i powiedziałam że po transferze, nie mieli problemu ale wiadomo w innym mieście mogą mieć swoje zasady🙄

a może zadzwonić i dopytać?
Dla mnie dziwnie bez badań, wiadomo, to jest krótka narkoza, ale jednak narkoza...
właściwie, najważniejsza rozmowa z anestezjologiem. Ja poza tym że mam astmę i musiałam mieć zaświadczenie lekarskie ze mogę być pod narkozą, że nie zwęża mi się nagle drogi oddechowe to nic więcej. Ewentualnie krzepliwość krwi.

Mam część swoich wyników. Prog 16 ng. Chyba ok? Biorąc pod uwagę że przyjmuje Cyclogest 2x1 i Duphaston 3x1 , (który nie wychodzi w krwi)

Załączniki

• Screenshot_20241210_130433_Chrome.jpg
    Screenshot_20241210_130433_Chrome.jpg
    117 KB · Wyświetleń: 53
  • Screenshot_20241210_130417_Chrome.jpg
    Screenshot_20241210_130417_Chrome.jpg
    136,5 KB · Wyświetleń: 53
reklama
A miałaś transfer na naturalnym?
Ja chodzę do medi i powiedziałam że po transferze, nie mieli problemu ale wiadomo w innym mieście mogą mieć swoje zasady🙄
Na sztucznym właśnie. Kazałam my znaleźć regulamin 🤣 generalnie chce chodzić do kliniki i do medi (najgorsze badania bym zrobiła tam)

Do góry