reklama
miszka0109
Zaangażowana w BB
Devin
Moderator
A miałaś transfer na naturalnym?Na wigilie umowilam się dodatkowo do Medimąż jak się nasłuchał to powiedział, aby nie przyznawać się ze IVF. Abym nie denerwowała się jak mi coś palną
Ja chodzę do medi i powiedziałam że po transferze, nie mieli problemu ale wiadomo w innym mieście mogą mieć swoje zasady
anyżowa
Fanka BB :)
Ja widzęNie wytrzymałam zrobiłam test nie z pierwszego meczu i jest taki
NataliaNatka
Ejjjjjjjjjjj jest jest!!! Widać! Ale cudnie!!!! To daje i mi dużą nadzieję ciekawe jak jutro Twoja betkaNie wytrzymałam zrobiłam test nie z pierwszego meczu i jest taki
miszka0109
Zaangażowana w BB
No zobaczymyEjjjjjjjjjjj jest jest!!! Widać! Ale cudnie!!!! To daje i mi dużą nadzieję ciekawe jak jutro Twoja betka
Kasienkaol
właściwie, najważniejsza rozmowa z anestezjologiem. Ja poza tym że mam astmę i musiałam mieć zaświadczenie lekarskie ze mogę być pod narkozą, że nie zwęża mi się nagle drogi oddechowe to nic więcej. Ewentualnie krzepliwość krwi.a może zadzwonić i dopytać?
Dla mnie dziwnie bez badań, wiadomo, to jest krótka narkoza, ale jednak narkoza...
anyżowa
reklama
Gosia0132
Na sztucznym właśnie. Kazałam my znaleźć regulamin generalnie chce chodzić do kliniki i do medi (najgorsze badania bym zrobiła tam)A miałaś transfer na naturalnym?
Ja chodzę do medi i powiedziałam że po transferze, nie mieli problemu ale wiadomo w innym mieście mogą mieć swoje zasady