reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

In vitro 2024 - refundacja

No nic nie chcieli 🤣 ktoś tu pisał ze w innym bocianie też nie chcieli. Coś mi tłumaczyła dr anez że to
No nic nie chcieli 🤣 ktoś tu pisał ze w innym bocianie też nie chcieli. Coś mi tłumaczyła dr anez że to jest krótkie i bez zwiotczenia ??
Ja uważam że strzelają sobie w kolano brakiem badań bo tfu tfu niech coś się stanie..znieczulenie to znieczulenie to nie są zabiegi ratujące życie do wykonania na Cito tylko planowe więc badania przed wypadałoby dla dobra pacjenta i swojego jako lekarza wykonać..

reklama
Też jestem ciekawa jak to jest liczone i czy zmniejszona jest ta liczba o ciąże, które jednak się nie udały?
Wydaje mi się, że powinna być podana liczba ciąż po USG serduszkowym i stwierdzeniu ciąży klinicznej.
Ja mysle, ze tak jest, bo przecież proces w klinice kończy się dopiero po usg, a nie po becie.

reklama
Do góry