miszka0109
Zaangażowana w BB
Właśnie tego się trzymam że potrzebuje2 nie potrzebuje po prostu więcej czasu ? Trzymam kciuki
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Właśnie tego się trzymam że potrzebuje2 nie potrzebuje po prostu więcej czasu ? Trzymam kciuki
Też mi się wydaje, że może być za wcześnie. Ja w 6dpt po transferze blastki 4AA też miałam negatywny test sikany, a beta 26 chybaWłaśnie tego się trzymam że potrzebuje
Dajesz mi nadzieję. Jutro beta prawdę powieTeż mi się wydaje, że może być za wcześnie. Ja w 6dpt po transferze blastki 4AA też miałam negatywny test sikany, a beta 26 chyba
Trzymam kciuki! ja betę robię w okolicy środy...Dajesz mi nadzieję. Jutro beta prawdę powi
Ja też trzymam kciukiTrzymam kciuki! ja betę robię w okolicy środy...
A kiedy miałaś transfer ?Jutro idę i potem w srode
Dziewczynom widać ledwo kreskę w 6dtp 5dniowego zarostka Tobie taka kreska będzie widoczna minimum w 9dtp2 nie potrzebuje po prostu więcej czasu ? Trzymam kciuki