reklama
raisonnablement
Fanka BB :)
Czyli w przyszłym tygodniu mamy tutaj punkcje, a transfery u kogo się zapowiadają? Trzymam kciuki za wszystkie!
U mnie prawdopodobnie na 05.12 jeśli wszystko pójdzie po naszej myśliCzyli w przyszłym tygodniu mamy tutaj punkcje, a transfery u kogo się zapowiadają? Trzymam kciuki za wszystkie!
alamakootaa
Aktywna w BB
U mnie transfer w czwartekCzyli w przyszłym tygodniu mamy tutaj punkcje, a transfery u kogo się zapowiadają? Trzymam kciuki za wszystkie!
U mnie transfer w poniedziałek . Ale jakoś dopadł mnie podły nastrój i nastawiona jestem raczej słabo po ostatnim biochemie . Układam już plan na kolejną stymulację zwłaszcza że powinny w grudniu mi przyjść wyniki z Katowic .Czyli w przyszłym tygodniu mamy tutaj punkcje, a transfery u kogo się zapowiadają? Trzymam kciuki za wszystkie!
Jedziemy na tym samym wózku u mnie w październiku po poprzednim transferze w 9dpt beta 53 - 48h później zaczęła spadać... W końcu będzie dobrze ;*U mnie transfer w poniedziałek . Ale jakoś dopadł mnie podły nastrój i nastawiona jestem raczej słabo po ostatnim biochemie . Układam już plan na kolejną stymulację zwłaszcza że powinny w grudniu mi przyjść wyniki z Katowic .
No muszę troszkę oczyścić głowę bo niby rano budzę się i jest ok a tylko ktoś coś powie nie tak już płacze i wychodzę . Ale naprawdę będziemy myśleli o tym bo są jeszcze 4 do zabraniaTamte ciąże obie były naturalne ,w pierwszej wada wykryta na prenatalnych ,z drugiej ciąży badaliśmy materiał poronny i też wyszła wada genetyczna .Decyzja o in vitro zapadła żeby uchronić się przed powtórka ....teraz badaliśmy zarodki i z 4 jeden ok ,jeden do konsultacji z genetykiem i dwa chore ,więc uważam że jeśli tylko są możliwości to warto badać zarodki .
Nelliel
Jak uzyskam zarodki po punkcji, to u mnie w sobotęCzyli w przyszłym tygodniu mamy tutaj punkcje, a transfery u kogo się zapowiadają? Trzymam kciuki za wszystkie!
reklama
Gosia0132
Ja we wtorek . No zobaczymy czy accofil i Neoparin coś wskurająCzyli w przyszłym tygodniu mamy tutaj punkcje, a transfery u kogo się zapowiadają? Trzymam kciuki za wszystkie!