anyżowa
Fanka BB :)
Pewnie tak. Update'ujJa tez na sztucznym. Mialysmy jakies 4-5 dni różnicy na punkcji, na transferze pewnie będzie podobnie
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Pewnie tak. Update'ujJa tez na sztucznym. Mialysmy jakies 4-5 dni różnicy na punkcji, na transferze pewnie będzie podobnie
to są porcje dla mnie generalnie nie dojadam jedzenia gdzieś na mieście a już jakiś pad thai to dla mnie jest na obiad i kolację i jeszcze zostanie teraz w ciąży jem więcej ale też nie zjem dużo naraz a po prostu jem częściej.no ja nie wiem np. jak człowiek może się najeść 50g makaronu. To są porcje dla dziecka
Omega Forte, ta pierwsza od lewej jest najlepszaOjj ja też uwielbiam makarony. Mogłabym mieszkać we Włoszech z uwagi na kuchnie
@fckathy ktorą Omegę z aliness polecasz? Epa 180 dha 120, forte 500, czy epa 500 dha 250?
Ja polecam jeszcze toOjj ja też uwielbiam makarony. Mogłabym mieszkać we Włoszech z uwagi na kuchnie
@fckathy ktorą Omegę z aliness polecasz? Epa 180 dha 120, forte 500, czy epa 500 dha 250?