reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

In vitro 2024 - refundacja

W ogóle to od tej histeroskopii mój organizm postanowił produkować wiadra płodnego śluzu, teraz już jest wedłuug kalendarza jakieś 2 dni po owu a dalej sie leje... i boje sie, że mi sie przesunie, i oczywiście znając moje szczęście transfer wypadne w święta.

reklama
A jak się okaże, że nie mogą stymulować to wyjdzie na to, że rozpocznę po nowym roku i moje badania stracą ważność i od nowa cała zabawa 🙄
Do mojej kliniki takie informacje nie dotarły, bo jak dzisiaj na brudno wstępnie rozpisywał, to przy udanej stymulacji transfer świeży koniec listopada/początek grudnia, a odroczony wyszedł lekarzowi na koniec grudnia.

to daj znać, jak u Ciebie będzie cyrk to może i ja podpytam.
Powiedzieli, że oni nic takiego nie dostali i normalnie wszystko jest planowo. Mówiła, że możliwe, że to w tych klinikach w których kończą się fundusze, a oni spokojnie jeszcze mają sporo środków na to.
Pani która się takimi sprawami zajmuje zapisała nasz numer i jak coś podobnego przyjdzie to da nam od razu znać, ale mamy na ten moment się tym nie przejmować.

Powiedzieli, że oni nic takiego nie dostali i normalnie wszystko jest planowo. Mówiła, że możliwe, że to w tych klinikach w których kończą się fundusze, a oni spokojnie jeszcze mają sporo środków na to.
Pani która się takimi sprawami zajmuje zapisała nasz numer i jak coś podobnego przyjdzie to da nam od razu znać, ale mamy na ten moment się tym nie przejmować.
uf. Mam nadzieję, że to prawda. Nasza klinika, mimo, ze Warszawska to nie należy do tych najpopularniejszych, więc mam nadzieję, że u nas też wszystko zgodnie z planem. Teraz tylko się boje, że po histero okres się spóźni i wszystko będzie źle...

reklama
Do góry