reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

In vitro 2024 - refundacja

Same dobre wiadomości tutaj ostatnio, aż przywracacie nadzieję :D

Czy przygotowując się do owulacji na cyklu sztucznym - przed transferem jadłyście coś na endometrium albo brałyście?
Jutro lekarz przepisze pewnie jakieś tabletki, ale czy robi jeszcze jakieś badania z krwi? Pamiętacie co ile dni przychodziłyście na kontrolę?

reklama
Same dobre wiadomości tutaj ostatnio, aż przywracacie nadzieję :D

Czy przygotowując się do owulacji na cyklu sztucznym - przed transferem jadłyście coś na endometrium albo brałyście?
Jutro lekarz przepisze pewnie jakieś tabletki, ale czy robi jeszcze jakieś badania z krwi? Pamiętacie co ile dni przychodziłyście na kontrolę?
Nie ma owulacji na cyklu sztucznym. Właśnie są tabletki na endometrium, estrofem.
Mi zawsze dobrze rosło, będziesz miała kontrole, ja miałam między 12-16 dc się umawiać, jak endometrium gotowe to wyznaczają datę trasferu. Zawsze na wizytę miałam zrobić estradiol i progesteron

Dziewczyny pierwszy cykl po stymulacji, i już jestem pewna że była owulacja, bo jest sluz tylko jest lekko zabarwiony, na takie plamienie, delikatnie brazowy ale konstytencja dobrą. Bez zapachu. Miała któraś? Dobrze ze jutro lekarz... oby cokolwiek to jest nienodsunelo transferu...

Dziewczyny pierwszy cykl po stymulacji, i już jestem pewna że była owulacja, bo jest sluz tylko jest lekko zabarwiony, na takie plamienie, delikatnie brazowy ale konstytencja dobrą. Bez zapachu. Miała któraś? Dobrze ze jutro lekarz... oby cokolwiek to jest nienodsunelo transferu...
Ja miałam kiedyś nawet lekkie krwawienie podczas owulacji. Może się zdarzyć, nic groźnego, no ale dobrze że idziesz na wizytę to przynajmniej będziesz spokojna :)

reklama
Do góry