reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

In vitro 2024 - refundacja

Moja mama ma 6 dzieci, mówiła że wręcz wystarczyło żeby ojciec na nią tylko spojrzał i już była w ciąży 🫣 nigdy mi do głowy nie przyszło że ja z kolei będę miała problem
U mnie tak samo dokładnie; tez 6 dzieci + 3 ciąże stracone, wiec w sumie miała 8 ciazy w tym jedna bliźniacza, a ja i moja siostra raczej kiepsko z płodnością, ona miała 21 lat jak zaczęła się starać i trwało to ponad rok

reklama
Dzięki za odpowiedź .Szczerze mówiąc mój lekarz strasznie jest małomówny więc nie mam pojęcia ile zapłodnili .Jutro będzie telefon z laboratorium to wszystkiego się dowiem .
a jak podpisywaliście dokumenty to tam nie musieliście zaznaczać czy więcej niż 6 zapładniacie? U nas po konsultacji lekarza się zaznaczało czy tak czy nie. Trzymam kciuki za jutrzejszy telefon :)

ej czaicie, że ja tą histeroskopię mam o 15:45? Znaczy na 15:45 mam się zgłosić do kliniki? A klinika w piątek jest do 16? 😂 nie rozumiem, no ale idę

reklama
a jak podpisywaliście dokumenty to tam nie musieliście zaznaczać czy więcej niż 6 zapładniacie? U nas po konsultacji lekarza się zaznaczało czy tak czy nie. Trzymam kciuki za jutrzejszy telefon :)
to lekarz zaznacza bo to on podejmuje decyzję. U nas zaznaczył wszystkie tłumacząc dlaczego tak a nie inaczej.

Do góry