Będzie dobrze . Głowa do góry .Dziewczyny jutro transfer...boje się nie kolejnej porażki...Tylko myśli że to mój jedyny zarodek i jutro już będę mieć ich zero...zero kolejnych szans...
reklama
Agunia1401
Moderator
No ja musze wstać po 5 żeby wyrobić na 7, siebie zebrać, dziecko do przedszkola jeszcze takie mgly pod Krakowem że jazda jak w mleku... dojeżdżam do pracy a tu pięknie słonecznie. Ale za to Beskid wyspowy i piękna inwersja tyle poprawi humor ranoJa dziś dzielnie wstałam o 6 i o 7 już byłam w biurze
fckathy
Fanka BB :)
Ja kocham chodzić do biura, nie znoszę pracować z domu mój mąż to samo pomimo, że mamy biuro w domu, ale nigdy z niego nie korzystamy prawie, chyba ze jak chorzy jesteśmy.Ja też pracuje z domu, ale przed pracą wyprowadzam psa, więc tak dobrze to nie mam hehe ale ogólnie praca zdalna to dla mnie najlepsze co może być w pracy
Karolina_123
Piona, u mnie też zgubili wymazNo dokładnie, w tym toczyłam walkę z luxmedem, żeby mi zrobili brakujące badania, później zgubili moj wymaz, później u męża nie zrobili kiły i finalnie wyszło na to że mogłam spokojnie siedzieć na bo badania mam ale wyszło co innego i leci ich ważność... Ehh...
i oto tym sposobem znów przekładamy o kolejne miesiące stymulację
Deess.
ja po wizycie potwierdzającej ciąże byłam w klinice ostatni razHej dziewczyny, po jakim czasie od transferu opuszczałyście klinikę i wybierałyście lekarza prowadzącego ciążę?
amusedxxx
takie atrakcje to tylko w luxmedzie..Piona, u mnie też zgubili wymaz
i oto tym sposobem znów przekładamy o kolejne miesiące stymulację
raisonnablement
Ja jestem dalej w szoku, że powiedzieli ci, że nie będą prowadzić ciąży z in vitro. Zgodzili się, żeby zwracać ci 100% z każdej wizyty, którą będziesz miała w związku z prowadzeniem ciąży?takie atrakcje to tylko w luxmedzie..
raisonnablement
Dziewczyny, które brały ovitrelle/zivafert przy transferze na cyklu naturalnym - kiedy zaczęłyście testowanie? Na ulotce jest informacja, że zastrzyk utrzymuje się do 10
Dni, ale nie wiem czy im wierzyć
reklama
fckathy
Ja brałam zivafert we wtorek 3.09. O 21:00, a testowałam pierwszy raz w czwartek 12.09. i nie było żadnego cienia.Dziewczyny, które brały ovitrelle/zivafert przy transferze na cyklu naturalnym - kiedy zaczęłyście testowanie? Na ulotce jest informacja, że zastrzyk utrzymuje się do 10