reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

In vitro 2024 - refundacja

reklama
Ja też pracuje z domu, ale przed pracą wyprowadzam psa, więc tak dobrze to nie mam hehe :D ale ogólnie praca zdalna to dla mnie najlepsze co może być w pracy 😂
Ja kocham chodzić do biura, nie znoszę pracować z domu 😂 mój mąż to samo 😂😂 pomimo, że mamy biuro w domu, ale nigdy z niego nie korzystamy prawie, chyba ze jak chorzy jesteśmy.

No dokładnie, w tym toczyłam walkę z luxmedem, żeby mi zrobili brakujące badania, później zgubili moj wymaz, później u męża nie zrobili kiły i finalnie wyszło na to że mogłam spokojnie siedzieć na 🍑 bo badania mam ale wyszło co innego i leci ich ważność... Ehh...
Piona, u mnie też zgubili wymaz 🤡
i oto tym sposobem znów przekładamy o kolejne miesiące stymulację 😑

Hej dziewczyny, po jakim czasie od transferu opuszczałyście klinikę i wybierałyście lekarza prowadzącego ciążę?

Dziewczyny, które brały ovitrelle/zivafert przy transferze na cyklu naturalnym - kiedy zaczęłyście testowanie? Na ulotce jest informacja, że zastrzyk utrzymuje się do 10
Dni, ale nie wiem czy im wierzyć 😂

reklama
Dziewczyny, które brały ovitrelle/zivafert przy transferze na cyklu naturalnym - kiedy zaczęłyście testowanie? Na ulotce jest informacja, że zastrzyk utrzymuje się do 10
Dni, ale nie wiem czy im wierzyć 😂
Ja brałam zivafert we wtorek 3.09. O 21:00, a testowałam pierwszy raz w czwartek 12.09. i nie było żadnego cienia.

Do góry