reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

In vitro 2024 - refundacja

Chyba tak, nigdy w życiu nie miałam cyklu który trwał 16 dni, aż do teraz. Rozjechało się wszystko co mogło. Na wizycie jak usłyszałam, że nici z punkcji w tym roku to już nawet nie zrobiło to na mnie wrażenia. Pomyślałam tylko o plusach sytuacji, że w związku z tym mąż dalej sam musi sprzątać dom i nosić zakupy, bo ja mam zalecenie by oszczędzać się na maksa, więc szykuje mi się miesiąc życia jak królowa 👸🏻 😅
Hahaha dobrze dostrzegać jakieś plusy sytuacji 😂 a życie jak królowa brzmi zacnie 😎

reklama
Dziewczyny jutro transfer...boje się nie kolejnej porażki...Tylko myśli że to mój jedyny zarodek i jutro już będę mieć ich zero...zero kolejnych szans...

Właśnie immunolog S. mówił że w diagnostyce zrobię w Krakowie .
I znalazłam na stronie Diagnostyki placówki co wykonują te badanie ale te placówki takie średnie opinie mają tylko nie wiem czy to kwestia obsługii pacjenta czy co.
I nie wiem czy się tym sugerować czy nie.
Mówisz o szpitalu uniwersyteckim?
Jeśli chcesz diagnostykę to najpierw zadzwoń i dopytaj gdzie dokładnie jest analiza wyników - czy u nich czy wysyłają do APC w Łodzi. Bo jeśli sami to nie wiem czy jest sens robić…. Poczytaj na grupie in vitro na Facebooku, często ten temat się tam przewija.

Tutaj o Prokocimiu masz info (wydaje mi sie ze to jest uniwersytecki szpital dziecięcy?). Ale też trzeba dzwonić bo w zeszłym roku jak się tym interesowałam to mieli zepsuty sprzęt, nie wiem czy już naprawili: https://szpitalzdrowia.pl/wp-content/uploads/2020/02/informacja-dla-pacjenta-od-12.02.2020-r..pdf

Dziewczyny jutro transfer...boje się nie kolejnej porażki...Tylko myśli że to mój jedyny zarodek i jutro już będę mieć ich zero...zero kolejnych szans
Dziewczyny jutro transfer...boje się nie kolejnej porażki...Tylko myśli że to mój jedyny zarodek i jutro już będę mieć ich zero...zero kolejnych szans...
Ile miałaś już stymulacji? Jeśli się nie uda to przecież możesz jeszcze próbować.

Zero zarodków ale może właśnie ten ostatni okaże sie twoim szczęśliwym zakończeniem .Życzę ci tego z całego serca i trzymam kciuki .

Powiedzcie ile dni przed punkcją miałyście ostatnią wizytę u lekarza? Zastanawiam się czy jakbym miała wizytę sobotę, to mogą zrobić punkcję we wtorek, czy musi być jakiś podgląd określoną ilość godzin przed punkcją.

reklama
Do góry